Levi's se vratio u grad!

U subotu 8. srpnja u centru našeg glavnog grada otvorena je nova Levi's trgovina.
Vidi originalni članak

Novouređena trgovina za sve ljubitelje mode i brand-a Levis oduševila je brojne hrvatske blogere i poznate Hrvatice, a na otvorenje su stigle i Sonja Kovač, fashion, travel i beauty blogerica i glumica te Kristina Šalinović, uspješna poduzetnica i model koja je odmah iskoristila usluge prvog i jedinog Levi's Tailor shopa u Hrvatskoj te je personalizirala vlastiti Levi's 501 model traperica, a Tailor shopu nije odoljela niti atraktivna Lorin Nukić, plesačica i mlada Instagram i You Tube fashion beauty blogerica.

Levi's trgovinu posjetili su i prvi hrvatski blogerski par - Josip Konyi, mladi profesionalni igrač nogometa iz Australije porijeklom iz Hrvatske koji se bavi modelingom te je ljubitelj mode i fashion bloger i osobna trenerica i fashion blogerica Petra Škoda Štrok. 

U novoj trgovini može se pronaći najnovija Levi's kolekcija iz koje će logo majice definitivno biti broj 1 za ovu i nadolazeću sezonu, a najbolja ponuda trapera od sad ima novo značenje jer Levi's Tailor shop donosi jedinstvene i iznimno popularne ambleme, zakovice i Levi's krojača koji Vas čeka u Tailor shop kutku u Gundulićevoj 7. 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".