Lepršavu kombinaciju agentica za nekretnine upotpunila je efektnim natikačama kakve na špici ne vidimo često

Iskru Kulenović fotografirao je naš Goran Čižmešija u izvrsnom, lepršavom ljetnom izdanju kojem ne možemo pronaći manu. Fotografija je nastala pretprošlog ljeta, a stajlingom se možete inspirirati ovih toplih svibanjskih dana
Vidi originalni članak

Volimo jednostavne kombinacije upotpunjene zanimljivim detaljima i efektnim modnim dodacima, a jednu takvu pokazala je zvijezda naših modnih priča sa zagrebačkih ulica. Iskru Kulenović, agenticu za nekretnine odličnog stila, u centru Zagreba ulovio je naš Goran Čižmešija, a gradom je prošetala u upečatljivom paru natikača kakve na špici ne vidimo često. Fotografija je nastala pretprošlog ljeta, a stajlingom se možete inspirirati ovih toplih svibanjskih dana kad smo u potrazi za lepršavim i laganim komadima. 

- Vruće je pa su ovakva haljina i svijetle boje najbolje rješenje. Ljeti nosim bijelo, bež i pastelno, a zimi nosim žive boje i color-block. Baš volim kombinirati boje, po nekoliko živih boja istodobno. Ne pratim baš trendove, kupujem ono što mi se sviđa. Nikad ne bih nosila uske tajice kao outfit za odlazak u grad - ispričala je tada Iskra za Divu. 

Iskra je lepršavu bijelu haljinu spojila s dizajnerskom torbom koja je pravi klasik u modnom svijetu, a stajling je upotpunila upečatljivim ružičastim naočalama i crvenim ružem.

Ono što nam je zapelo za oko za oko bile su njezine natikače. Takav par na zagrebačkoj se špici ne viđa često, a potpisuje ga brend J.W. Anderson. Više smo ga primijetili kod stranih trendseterica, a od domaćih ljubiteljica mode isfurala ih je Ljupka Gojić Mikić. Ovakav model jedan je od onih koje se ne bi svatko usudio isfurati, a Iskra ih odlično nosi jer ih zna uklopiti u ljetni stil.

Najljepše sandale i salonke zbog kojih će svaka kombinacija ostaviti wow efekt
Nizozemska dizajnerica Iris van Herpen potpisuje prvu 3D printanu vjenčanicu na svijetu
Parfemi s mirisom jagoda koji su idealni za tople, ljetne dane

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".