Lepršava bijela haljina i efektna torba super su spoj, a zgodna ekonomistica savršeno ga nosi

Modno osviještena dama rado je pozirala našem street style fotografu
Vidi originalni članak

Ono što je u ostatku godine mala crna haljina, u ljetnim je danima njezina bijela varijanta. Jednu takvu, idealnu za vruće ljetne dane, isfurala je zgodna ekonomistica Maja Vidaković. Divna dama rado je pozirala pred objektivom našeg Gorana Čižmešije te za Divu ispričala kako je pao odabir na ovaj outfit.

– Vruće je pa je ova lepršava haljinica idealna za to – otkrila je Maja koja je sa samo tri komada napravila je savršen outfit, a njene ćemo modne ideje rado prepisati. 

Smeđe kožne sandale su must have, pogotovo kada se radi o popularnom Hermes modelu. Pristupačniji modeli mogu se naći i u high street dućanima. Uz to, pokazala je da smeđa može izgledati super i u ljetnim danima pa je stajling upotpunila torbom u toj boji.

Inače, zavodljivu Maju ovih dana uhvatili smo na zagrebačkim ulicama u društvu kumčeta Viktorije (3). Tada je Maja odabrala genijalan komplet u neutralnoj nijansi koji se sastojao od sakoa kratkih rukava vezanog remenom u struku te hlača širokih nogavica.

Prodaja Ozempica raste, a trgovine uvode novitete za borbu protiv nuspojava kontroverznog lijeka za mršavljenje
Kako ekstremne vrućine mijenjaju našu omiljenu modnu scenu - nove kolekcije sklone su prozirnim efektima
George i Amal Clooney očarali na premijeri filma 'Wolfs' u Veneciji

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".