Lepa Brena oduševila na koncertu u Sarajevu: Zablistala u čak 4 kostima ukrašena šljokicama!

Presvlačila se čak 4 puta u raskošne kostime, a svaki je bio ukrašen detaljem šljokica
Vidi originalni članak

Sarajevo desetljećima nije vidjelo spektakl kakav je sinoć u prepunoj olimpijskoj dvorani Zetra priredila balkanska megazvijezda Lepa Brena.

Presvlačila se čak 4 puta u raskošne kostime jer je ovaj spektakl bio podijeljen u tematske cjeline, a kao goste na koncertu imala je svoje kolegice i prijateljice - Anu Bekutu, Milicu Todorović i Senidah.

Jedan od kostima bio je crveni kombinezon ukrašen šljokicama te velikim volanom koji se protezao od jednog ramena do struka, gdje se spuštao u kratki svileni plašt. Također je imao volane na rukavima i nogavicama, kao i prozirnu čipku na prsima te V-izrez na dekolteu.

Drugi kostim bio je divna kombinacija kombinezona i haljine. Prozirni kombinezona također ukrašen šljokicama bio je kombiniran s asimetričnom plavom haljinom sa šljokicama. Haljina se isticala visokim prorezom na nozi i dubokim dekolteom te zanimljivom kapuljačom.

Lepa Brena je stajling dovršila zlatnim dodacima – chic otvorenim sandalama, velikim narukvicama na obje ruke te ukrasom za glavu.

Krajem prošle godine bila je gošća na koncertu Aleksandre Prijković u zagrebačkoj Areni, zajedno s Jelenom Rozgom, Sašom Matićem i Natašom Bekvalec. Za tu prigodu također je odabrala kombinezon, no toga puta model u traper varijanti s dizajnerskim potpisom.

Lepa Brena oduševila je u traper odijelu s potpisom Nine Ricci. Radi se o traper blejzer s dvostrukim kopčanjem te hlačama s, takozvanim, flare nogavicama. Stajling je dovršila crnim šeširom s potpisom iste modne kuće te predimenzioniranim zlatnim ogrlicama u obliku lanca.

Kod izbora šminke držala se "provjerene" formule pa je usne istaknula tamnocrvenim ružom, a oči laganim smokey eyesom. Odijelo, koji može biti inspiracija za nadolazeće svečane prigode, kombinirala je uz efektne crne platforme na visoku petu.

Stajliš bankarica: 'Za posao se inače odijevam dosta šaroliko, volim modu i razne boje'
Donna Vekić odlično spaja 'nespojive' boje i dizajnersku torbicu koja je hit već nekoliko sezona
Krema koja ima mnogo obožavateljica: Hidratizira, miriši božanstveno i pravi je hit u beauty svijetu

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".