Leopard uzorak vratio se u modu, a zgodna i stylish liječnica sa špice zna kako ga nositi!

Ova suknja iz Zare veliki je ljetni hit, a dama koja je pozirala našem Goranu Čižmešiji odlično je nosi!
Vidi originalni članak

Nina Medić liječnica je, specijalizantica ginekologije, a zbog fantastičniog stila u gradu ju je primijetio naš Goran Čižmešija kojem je pozirala i otkrila što nosi:

Volim biti sređena, a današnjem raspoloženju mi je odgovarao leopard uzorak. Ova suknja je jedini odjevni komad koji imam u tom uzorku, uglavnom su to pojedini detalji, poput šala kojeg nosim zimi.

Nina je rekla kako je top iz Stradivariusa, torba i suknja su iz Zare, jakna Hugo Boss, a natikače Aldo. Nadodala je kako voli monokromatsko odijevanje, a u njezinom ormaru prevladavaju grafički uzorci poput prugica i točkica. Ipak, suknja leopard uzorka izuzetak je u njezinoj kolekciji. Mi moramo nadodati: odličan izuzetak kojeg bismo rado vidjele i u vlastitom ormaru!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".