Leopard uzorak u upečatljivoj kombinaciji zgodne Ane nikad bolje nije izgledao

Goran Čižmešija fotografirao je damu u čijem modnom rječniku riječ monotono - ne postoji!
Vidi originalni članak

Za kišne su dane nekako najtipičnije odjevne kombinacije u kojima prevladavaju tamni tonovi, siva, plava, crna... Zato nas je jako razveselio stajling Ane Podhraški koju je u fotografirao naš Goran Čižmešija. Inače radi kao brend manager asistentica u beauty industriji, a ovih dana prošetala je tako genijalan stajling koji nikako nije mogao proći nezamijećeno.

– Ovo su mi nove hlače, pa sam ih kombinirala sa zlatnim detaljima, oversized bijelom košuljom i s torbicom u crvenoj boji, mojoj omiljenoj boji za torbice – otkrila nam je genijalna Ana koja je već nekoliko puta bila zvijezda naše street style rubrike.

Klasičnu bijelu košulju uparila je uz hlače efektnog leopard uzorka. Riječ je o komadu koji je popularan gotovo svake jeseni, a idealan je i za prijelazno razdoblje kada volimo neutralne komade istaknuti printom ili bojom.

Stajlingu je dodala i zlatne balerinke, kao i crvenu torbicu koja je stvorila odličan color-block trenutak, a cijelu kombinaciju zaokružila upečatljivim zlatnim nakitom koji je dodao dozu chica.

Poznata dizajnerica Simone Rocha na pistu poslala modele u crocsicama, a rezultat je zanimljiv:

FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell

Burberry ima novi pristup: Daniel Lee omekšao je strogost army kaputa, siluete su sada nježnije i romantičnije
Poznate djevojke je već nose, a frizuru možete i sami isprobati ove jeseni ako ste željni promjene
Posebno atraktivni elementi: Dizajnerica Iva Tuđa predstavlja jesensku kolekciju u znaku životinjskog motiva

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".