Leopard na hlačama, cipela i torbi? Ako pitate ovu divnu damu, definitivno da!

Ovaj uzorak najveći je jesenski hit, a dama koju je fotografirao naš Goran Čižmešija nosi ga hrabro, ali s puno stila!
Vidi originalni članak

Životinjski nam se uzorak ove jeseni vratio u velikom stilu i čini nam se da je popularniji nego ikad. Predvodnik je, naravno, leopard, a ova dama koju je u Parizu fotografirao naš Goran Čižmešija zna kako nositi ovaj statement komad.

Čini nam se kako on za nju nije statement jer ga je tako ležerno isfurala na hlačama, cipelama i torbi - kombinirala ga je toliko dobro, kao da je riječ o nekom basic komadu, a ne o nečem s čim se vrlo lako može preći granice dobrog ukusa. No, ova divna brineta izgleda jednostavno fantastično. Sve je spojila s crnim sakoom i dolčevitom te klasičnim Ray Ban naočalama. 

Primijetite, isfurala je još jedan trend - nanogvicu te pokazala kako nije riječ samo o ljetnom hitu, već će nas pratiti i u toplijim jesenskim danima!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".