Leonarda Lončar jedna je od najzanimljivije odjevenih Hrvatica: Prisjetili smo se njezinih najefektnijih izdanja!

Povodom vijesti da su Zvonimir Boban i Leonarda Lončar ponovno zajedno, prisjetili smo se njezinih najboljih modnih izdanja
Vidi originalni članak

Modna dizajnerica, model, brižna mama... sve je to, ali i puno više, jedna i neponovljiva Leonarda Lončar. I nakon burnog životnog razdoblja u njoj je ostalo puno pozitivne energije i radosti koju ovih dana pokazuje u susretima sa starim prijateljima. I sada, jedan od nekadašnjih najljepših i najomiljenijih poznatih parova, dizajnerica Leonarda i nogometni velikan Zvonimir Boban ponovno su zajedno.

Zvone i Leonarda upoznali su se 1989., vjenčali su se u Milanu 1993., a zbog ljubavi Leonarda se oprostila od manekenstva i posvetila obitelji. Par je posvojio četvero djece, a 2009. postali su i biološki roditelji djevojčice Ruže.

Ovaj poznati par proveo je više od 30 godina zajedničkog života i mnogima se činio kao jedan od najsnažnijih parova s domaće scene, a onda su u svibnju 2021. iznenada objavili da će živjeti odvoje, ali će se zajedno brinuti o djeci te da će se uvijek uzajamno poštovati. 

Bez ijedne loše izgovorene riječi Leonarda i Zvone krenuli su nekim drugim putem, ali  se službeno nisu razveli. 

Leonarda je često bila zvijezda naše modne rubrike, kako zbog street style kombinacija kada je pozirala ispred objektiva našeg Gorana Čižmešije, ili zbog odjevnih kombinacija na raznim eventima. Sada smo se prisjetili genijalnog izdanja poznate dizajnerice kada je pretprošlog ljeta zagrebačkim ulicama prošetala u društvu kćeri Marte.

–Jako volimo boje, kao i cvjetne i voćne motive. Nastojimo biti u gradskom štimungu i odjevene u skladu s trenutkom gdje se krećemo – ispričale su tada divne Leonarda i Marta.

Leonarda je odabrala jednostavnu, ali efektnu haljinu koja izvrsno prkosi visokim temperaturama, a tu je i zelena boja, kao stvorena za ljeto i jedna od najtraženijih boja ove sezone. Kombinirala ju je s predimenzioniranom tirkiznom torbom, a detalji u žutoj i zlatnoj boji izvrsno su zaokružili cijeli stajling. Sandale s predimenzioniranim đonom apsolutni su hit i prošlog ljeta, a Leonardin stajling može biti primjer kako ih kombinirati.

Kći Marta je, kao i mama, odabrala sandale s platformom, a efektan model s cvjetnim detaljima spojila je uz lepršavu haljinu, omiljen model mnogih djevojaka u toploj sezoni koja je idealna za različite prigode. Kombinaciju je zaokružila vječnim klasikom u kozmetičkoj torbici, crvenim ružem koji osvježi i najjednostavniji outfit. 

Početkom prošle godine ljubitelji kazališta mogli su uživati u premijeri dramske predstave ‘Zagrepčanke’, prema slavnom romanu Branislava Glumca iz 1974. godine. Predstavu u Maloj dvorani KD Vatroslava Lisinskog nisu propustila mnoga poznata lica, među kojima je bila i Leonarda Lončar. 

Leonarda uvijek iznenadi svojim modnim odabirima, pruža odmak od klasike i uvijek je vjerna svojem stilu pa je tako bilo i s izdanjem u kojem se pojavila na premijeri predstave. Lepršavu haljinu u nježnoj bež nijansi upotpunila je crvenim detaljima - ogrlicom sa statement privjeskom i velikom crvenom torbom, no tenisicama je ukrala pozornost. 

Leonardin odabir bio je model s potpisom brenda kojem ne mogu odoljeti mnoge Hrvatice, Golden Goose. Pojavila se u visokom, šljokičastom modelu, a Golden Goose tenisice poznate se po tome što već pri kupnji imaju pomalo ‘iznošeni’ izgled. Zbog toga oko ovih tenisica postoje podvojena mišljenja - nekima se ne sviđaju, a neke ljubiteljice mode ih obožavaju jer izgledaju cool.

Ovakav odabir obuće netipičan je za premijeru jer bi mnogi kombinaciju upotpunili salonkama ili drugim klasičnijim parom obuće, no ne i Leonarda, čiji je odabir bio ležeran model u zlatnoj boji. 

U prosincu 2021. godine u izložbenom prostoru Leksikografskog zavoda Miroslav Krleža, H&M je predstavio kolekciju Innovation Circular Design Story: slavlje mode.

Leonarda se pojavila u asimetričnoj haljini koja je pravi statement komad u ormaru i definitivno jedan od onih modela za koje možemo reći da je rezerviran za najodvažnije. Dugačka, voluminozna haljina posebna je zbog slojeva organze i tila te točkastog uzorka. Haljina je izrađena od recikliranog poliestera, a riječ je o jednom od onih modnih odabira u kojima se ne može proći nezamijećeno. 

Modno osviještena Leonarda upečatljivu je haljinu ‘začinila’ detaljima u crnoj i crvenoj boji. Posebno su efektne bile naočale mačkastih okvira te crveni ruž, beauty klasik kojeg volimo kroz cijelu godinu, no pogotovo dolazi do izražaja u prosincu kad je savršena točka na "i" svim elegantnim i formalnim kombinacijama. Kad je u pitanju odabir cipela, držala se jednostavnosti pa je izbor ‘pao’ na klasične crne salonke s remenčićem. 

Kožne hlače uvijek su in, a mi smo izdvojili najbolje modele iz omiljenih dućana
Nova Netflixova hit serija Griselda prikazala Sofiju Vergaru u savim drugačijem izdanju
Kolinda Grabar-Kitarović blista u Maroku, a mi smo se prisjetili njezinih najboljih stajlinga

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".