Leonarda Lončar i kćeri najstajliš su prizor sa špice: 'Obožavam bijele košulje, a za ležerniji stil uvijek biram traperice'

Goran Čižmešija fotografirao je odličan modni trojac čijim ćemo se kombinacijama rado inspirirati
Vidi originalni članak

Modna dizajnerica, model, brižna mama... sve je to, ali i puno više, jedna i neponovljiva Leonarda Lončar. Često je nazivaju jednom od najbolje odjevenih Hrvatica, a ovih je dana prošetala u genijalnom proljetnom outfitu. Na zagrebačkim ulicama u društvu kćeri fotografirao ju je naš Goran Čižmešija, a ona mu je rado ispričala par detalja o svom stilu.

– Obožavam bijele košulje, a za ležerniji stil uvijek biram traperice, najčešće nosim modele trapez nogavica – otkrila je Leonarda koja je ovog puta odabrala trapezice i kombinirala ih s bijelom košuljom koja se isticala zanimljivim krojem.

Stajling je dovršila bijelim tenisicama te malom torbicom od rafije, modelom koji je hit svakog proljeća, a često ga nosimo i u ljetnim danima. Dodala je i cool sunčane naočale i šarene naušnice koje su dodale dozu boje cijelom outfitu.

Inače, Leonarda je dama koju često pratimo u našoj modnoj i street style rubrici. I nakon burnog životnog razdoblja u njoj je ostalo puno pozitivne energije i radosti koju ovih dana pokazuje u susretima sa starim prijateljima. I sada, jedan od nekadašnjih najljepših i najomiljenijih poznatih parova, dizajnerica Leonarda i nogometni velikan Zvonimir Boban ponovno su zajedno, a povodom te vijesti, prisjetili smo se njezinih najboljih modnih izdanja.

TikTok otkrio još jedan hit: Lagani puder super pristupačne cijene koji na licu stoji cijeli dan
Znate li što znače oznake EDT i EDP na parfemskim bočicama? Stručnjaci savjetuju kako izabrati idealan
Zasladite si kraj tjedna: Donosimo recept za ukusnu tortu od jagode, sira i bijele čokolade

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".