Lencia satovi za jesensku eleganciju

FOTO: promo FOTO: promo FOTO: promo FOTO: promo FOTO: promo FOTO: promo FOTO: promo FOTO: promo FOTO: promo FOTO: promo
Ove jeseni točnost neka bude vaša glavna odlika.
Vidi originalni članak

Jesenska elegancija najbolje će doći do izražaja uz izražajne i moderne satove Lencia Zlatarne Celje. Unikatan dizajn i široka paleta boja i materijala čine Lencia satove najpoželjnijim modnim dodatkom ove jeseni. Idealan poklon sebi ili dragoj osobi zaokružit će svakodnevnu modnu priču, ali i vašim dnevnim aktivnostima dati poseban ugođaj.

Jure Cekuta, marketing menadžer Zlatarne celje, izjavio je:

Zlatarna Celje ove jeseni uz nove zlatne i srebrne kolekcije predstavlja i dosad najraznovrsniju ponudu satova vlastite marke Lencia. U ponudi su modeli koji su namijenjeni elegantnim kombinacijama, ali i oni ležerniji. Vrijeme nam je svima dragocjeno, stoga je naša preporuka da ga provedemo sa stilom i uz nepogrešiv izbor.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".