Legendarni Ćiro: "Vrijeme dirigira garderobu. Sunce je pa nosim bijelo, više-manje"

Miroslav Ćiro Blažević ponovno je rado pozirao našem Goranu Čižmešiji u još jednoj crno-bijeloj kombinaciji
Vidi originalni članak

Nogometna legenda Miroslav Ćiro Blažević je sve češća zvijezda naše street style rubrike i lice koje u gradu uvijek rado sretnemo. Nakon zimske varijante, i ovih je dana legendarni trener rado pozirao našem Goranu Čižmešiji, no u proljetnom izdanju.

- Vrijeme dirigira garderobu. S obzirom na to da je sunce, dozvolio sam si za pravo da se obučem više-manje u bijelo, a da bih malo "razbio" tu bjelinu, stavio sam crnu majicu i detalje. Dok ste me prošli put zimi fotografirali, bilo je obrnuto, ispričao je Ćiro našem Goranu. 

Miroslav Blažević odabrao je bijelo odijelo koje je kombinirao s crnom polom majicom i crnim mokasinama te pokazao kako je klasika uvijek najbolji odabir. Već je ranije izjavio da je klasičan tip te da nikad nije ni nosio kričave boje jer, kako sam kaže, nije kričav!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".