Legendarna gospođa Bimbla Zagrepčanka je koju morate upoznati!

Prisjetili smo se ove ekscentrične dame zarazne energije koja je bila zvijezda naše street style rubrike
Vidi originalni članak

Naš fotograf Goran prvi put je vidio dok je bio zagledan u jedan izlog, a ova je gospođa došla do njega i pitala ga je li on Goran Čižmešija te se predstavila kao zagrebačka Anna Dello Russo i pritom zahvalila na članku koji je izašao. Rekla je kako njezino ime i prezime nije bitno jer je svi znaju po nadimku - Bimbla! 

Goranu je tada rekla i kako joj je članak koji smo objavili na portalu, puno značio. 

- Bila sam sretna i ponosna kad su mi sa svih strana javljali da sam izašla na Divi i baš sam vam svima zahvalna što ste me fotkali i objavili. Godi mi usporedba da sam zagrebačka Anna Dello Russo, obožavam njen stil, iako mi ona nije inspiracija za moj. Svoju odjeću sama šivam i prekrojavam - rekla je tada. 

Goran ju je jednom prilikom tijekom ljeta ulovio u ovom animal print izdanju, pa je rekla kako je ona prava tigrica u životu i da se zato odlučila za ovakav styling. 

Ili lavica, kak' god hoćete! Draže mi je biti lavica, tak me bar moji u familiji doživljaju, kao kraljicu džungle, kraljicu doma. Imam doma puno mačaka, vole me ljudi i životinje. Volim nositi i cvjetno, makar me onda leptiri love po Ilici, nadam se da je tom jednom leptiriću i moj tata, on je obožavao loviti leptire! Ali stvarno, neki dan sam bila sva u cvijeću i dva leptireka za menom, žal mi je da ih nisam uspela snimiti. A dok nosim leopard onda me love turisti.

Ova krasna dama kaže kako se radi o njezinom ljetnom looku - haljinu je sama sašila, ona je, kako kaže, iz Butika Bimbla. Šal je iz second hand trgovine, a sandale iz Deichmana. Kaputić je kupila u Kiku, a kolica u Nami

Ova zlatna naušnica je ustvari lanček, kupila sam ga u Intersparu i od njega napravila rinčice, a ova zelena je još od moje mame, pa sam ju malo prepravila. Prstenje je svagdje kupljeno. Šešir je kupljen u nekom butiku u Vlaškoj.

I ova je kombinacija nastala u kućnoj radinosti, a iza kaputa stoji uistinu posebna priča. On je, naime, nastao od kombinacije crnog muškog bademantila iz Kik-a, sinovih maskirnih hlača i ljubičaste deke koja je išla kao dar uz Milka čokoladu. Posebno, zar ne? 

Ne skriva se samo iza jakne zanimljiva priča. Bimbla je otkrila: 

- Kapa je nastala od stare sinove jakne. Rukavice su različitih boja jer sam izgubila par, ali zašto ne nositi svaku u drugoj boji!?! Vozim kolica jer ne nosim torbe. Svojim outfitima još uvijek uspijem iznenaditi i one koji me poznaju cijeli život - rekla je. 

 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".