Lea Seydoux u kampanji za Louis Vuitton

FOTO: Louis Vuitton FOTO: Louis Vuitton FOTO: Louis Vuitton FOTO: Louis Vuitton FOTO: Louis Vuitton FOTO: Louis Vuitton FOTO: Louis Vuitton
Francuska glumica izgleda sjajno u kampanji luksuzne modne kuće Louis Vuitton...
Vidi originalni članak

Jedva smo čekali vidjeti elegantnu francusku glumicu poznatu po ulozi Bondove djevojke u novoj Louis Vuttion kampanji a rezultati nas definitivno nisu razočarali. Kampanja Spirit of travel snimljena je na luksuznom Meksičkom ranču Cuadra San Cristóbal, a vizuale je snimio poznati fotograf Patrick Demarchelier. Leina prirodna sofisticiranost i pritajeni seksipil savršeno su se uklopili sa prepoznatljivim LV stilom. Lea pozira s najnovijim modelima torbica City Steamer i Capucine a za styling je bila zadužena Marie-Amélie Sauvé. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".