LC Waikiki od narednog tjedna u Hrvatskoj

LC Waikiki, jedan od vodećih globalnih modnih brendova, s gotovo 1.000 trgovina u 45 zemalja diljem svijeta, konačno otvara prve prodavaonice i u lijepoj našoj
Vidi originalni članak

Prva se prodavaonica otvara 16. svibnja u  Zagrebu, u Arena Parku u 10 sati, a druga već sljedeći dan u Splitu u Mall of Split u 12 sati.  Povodom ulaska na tržište, u Zagrebu od 16. do 19. svibnja te u Splitu od 17. do 19. svibnja, možete ostvariti 20 posto popusta na sve artikle. LC Waikiki u Hrvatskoj ima vrlo ambiciozne planove te će otvoriti još najmanje 20 prodajnih mjesta u narednih nekoliko godina.

Filozofija je kompanije da svatko zaslužuje dobro se odijevati te u tom duhu LC Waikiki nudi moderne kolekcije za sve članove obitelji po prihvatljivim cijenama. U prosjeku 12 milijuna ljudi na tjedan kupuje u njihovim trgovinama, a svake minute prodaju gotovo 1800 proizvoda.
LC Waikiki poznat je kao brend koji svojim kupcima nudi odjeću u više boja i veličina nego njihova konkurencija. U svakom trenutku u trgovinama LC Waikiki možete pronaći više od 40.000 različitih artikala u svim bojama i veličinama za sve članove obitelji - od beba, tinejdžera do žena i muškaraca.

Odnedavno imaju i liniju sportske odjeće pa je gotovo nemoguće ući u njihovu trgovinu i izaći praznih ruku.
Osim širokog izbora, brend je poznat po najboljem omjeru cijene i kvalitete na tržištu, kao i popustima te posebnim ponudama cijele godine. Radeći s timom dizajnera iz cijelog svijeta i koristeći samo najkvalitetniji turski pamuk, LC Waikiki kreira odjeću koja je moderna, ali istovremeno i svima dostupna.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".