Plavo od glave do pete: Kate Middleton zablistala je u savršenom odijelu s potpisom Alexandera McQueena

Oslonila se na jarko safirno plavo odijelo Alexandera McQueena, koje se sastojalo od pripijenog blejzera i visokih plisiranih hlača sužene siluete.
Vidi originalni članak

Princeza od Walesa ponovno nas je oduševila na svom posljednjem javnom angažmanu. Naime, Kate Middleton pokazala je svoju vitku figuru u monokromatskom looku dok je otvarala novu dječju kiruršku jedinicu u londonskoj dječjoj bolnici Evalina, koja svake godine skrbi za više od 100.000 djece i mladih. 

Za posebnu prigodu Kate se oslonila na jarko safirno plavo odijelo Alexandera McQueena, koje se sastojalo od pripijenog blejzera i visokih plisiranih hlača sužene siluete. Komplet je uparila s odgovarajućom plavom bluzom sa širokim izrezom, uredno uvučenom u hlače pomoću crnog remena sa zlatnom kopčom. 

Stajling je završila tamnoplavim salonkama od brušene kože, a od modnih dodataka oslonila se na klasiku – naušnice s dijamantima i odgovarajuću ogrlicu.

Iako je poznata kao ljubiteljica midi haljina, Kate u posljednje vrijeme često nosi skrojena odijela za obavljanje svojih radnih dužnosti.

Nosila je još jedan odvažan monokromatski look dok je prošlog mjeseca bila domaćin Shaping Us National Symposium u londonskom Muzeju dizajna. Ondje je izgledala spremno u elegantnom i šarenom kompletu Emilia Wickstead, sastavljenom od svijetloljubičastog sakoa s dvorednim kopčanjem i odgovarajućih hlača. Komplet je završila tamnoplavim salonkama od brušene kože i naušnicama od safira i dijamanata.

Spoj visokih čizama i sportske majice: Zgodna Nevena opisuje se kao 'ziherašicu' u odijevanju
Spektakularno odijelo za wow-dojam: Lepa Brena blista u kompletu kojeg je nadopunila jednako efektnim šeširom
Popularne kitten cipele vratile su se u modu, a bit će veliki hit i tijekom 2024.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".