Lateks za crkvu, reviju i lunapark: Kim Kardashian pokazala tri 'utegnute' kombinacije u jednom danu

Kim Kardashian ponovno je ukrala pozornost u tri slična outfita u kojima nije mogla proći nezamijećeno
Vidi originalni članak

Jedno je sigurno - Kim Kardashian nikad ne igra na sigurno sa svojim modnim odabirima, a to je dokazala i ovih dana kad je na pariškom Tjednu mode pokazala tri odjevne kombinacije u latekstu. Kako piše Daily Mail, Kim Kardashian pariške je ulice shvatila kao vlastitu modnu pistu pa se u jednom danu presvukla čak tri puta i time privukla pozornost street style fotografa. 

Tri presvlačenja i tri puta odabir je pao na lateks, samo u različitim bojama: prljavo ružičastoj, bordo crvenoj i nijansi između oker žute i smeđe boje. 

Sve tri kombinacije potpisuje jedan od njezinih omiljenih brendova, Balmain, a odjevne su kombinacije iznimno slične - riječ je o spoju hlača i sakoa od lateksa. Prvi je outfit odabrala za odlazak za misu, drugu za Balmain reviju na kojoj je predstavljena kolekcija za jesen i zimu, a treću za odlazak u lunapark sa sestrom Kourtney i kćeri North. Svaku od kombinacija upotpunila je sandalama, bijelim, nude ili s prozirnim detaljima, a lateksu nije mogla odoljeti ni njezina sestra Kourtney Kardashian. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".