Laskava suknja kakvu nosi zgodna brineta pristaje svima: Sjajno je kombinira sa zimskim klasicima

Goran Čižmešija prošlog je studenog u centru Zagreba fotografirao damu kojoj zemljani tonovi baš dobro pristaju
Vidi originalni članak

Crna i bijela boja klasika su u ormaru, a kad im se doda genijalna konjak smeđa, dobije se savršena paleta zemljanih boja koja baš dobro pristaje Karli Kočiš, dama čijoj odjevnoj kombinaciji ne možemo pronaći manu.

Još ju je prošlog studenog fotografirao Goran Čižmešija, a voditeljica hotela za Divu je ispričala nekoliko detalja o svojem odličnom stilu. 

- Imala sam poslovni sastanak pa sam odabrala ovu elegantniju kombinaciju. Zemljane tonove više nosim preko jeseni zime, a u ljetnim danima sam u kričavim bojama. Uzorke ne nosim - otkrila je tada Karla koja podjednako preferira i elegantniju i sportsku obuću, iako češće bira tenisice. 

Suknja na preklop donosi dozu elegancije u svaku kombinaciju, a s klasičnim modelom u crnoj boji nećete pogriješiti. Karla ju je uparila s bazičnom bijelom dolčevitom, još jednim must haveom u hladnoj sezoni, dok je u ostatku kombinacije glavnu riječ vodila pomaknuta klasika. Tako je odabrala kožni sako u efektnoj konjak-smeđoj boji te čizme s blok-potpeticom u istoj nijansi. Ovakvi su modeli odličan izbor za svaki dan jer u njima udobnost ne bi trebala biti problem, a izgledaju jako efektno. Stajling je upotpunila crnom torbicom, jednostavnim sunčanim naočalom i osmijehom, najboljim modnim dodatkom!

Šljokice su must have svake party sezone, a nose se na sve - haljine, odijela, suknje...
Sjajna atmosfera, gost iznenađenja, vrhunski kokteli... Evo kako je bilo na Divinom zimskom partyju
Na Diva Winter partyju okupile su se zvijezde naših naslovnica te nas oduševile stajlinzima

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".