Lana Klingor Mihić: Kći kreće u novu školu, a toga se više boji mama, nego Kiara! No, sve stvari su spremne!

Sitnice oko polaska u školu male Kiare otkrila je Lana Klingor Mihić
Vidi originalni članak

Kiara kreće u četvrti razred, a mama Lana Klingor Mihić otkrila je kako teku pripreme za novu školsku godinu:

Prošle je godine bilo malo kaotično jer smo sve radile u zadnji čas. Ove godine smo već tijekom srpnja i kolovoza nabavljali potrebne stvari, kako bismo izbjegli stresne situacije.

Lana kaže kako su nabavili razne sitnice koje klinci obožavaju, primjerice personalizirane jolly bojice, bilježnice, a otkrila je i što veseli Kiaru:

Jedva čeka sve pokazati svojim prijateljima, a ja je volim iznenaditi pa sam većinu stvari, poput bojica, nabavila tako da ona još ni ne zna, već će joj to biti iznenađenje.

Ipak, Lana kaže kako poštuje sve Kiarine želje i mišljenja jer je već velika, a ionako se radi o stvarima koje će ona koristiti i nositi te je važno da je s njima sretna. Lana je rekla:

Kiara se veseli novoj školskoj godini jer jako voli školu. Međutim, ove se godine malo boji jer kreće u novu školu. U biti, mislim da se ustvari ja toga više bojim jer se djeca puno lakše prilagode- Kiara već godinu dana pleše u Balans codeu te već sad poznaje puno djevojčica i dječaka iz nove škole pa će joj prelazak u novu sredinu biti olakšan.

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".