Lana Banely na stadionu u Berlinu nosila modne dodatke u vrijednosti od najmanje 10 tisuća eura

Nekadašnja sportska novinarka i taekwondoašica, plijenila je pažnju svojim luksuznim modnim izdanjem na stadionu u Berlinu
Vidi originalni članak

Lana Banely, nekadašnja sportska novinarka i taekwondoašica, izazvala je veliku pažnju svojim luksuznim modnim izdanjem na utakmici u Berlinu. Iako je bila obučena u dres, njezini modni dodaci i nakit nisu prošli nezapaženo.

Banely se pojavila na stadionu noseći smeđu Chanel torbicu, čija se cijena kreće oko 9500 eura, te remen brenda Celine, koji može koštati između 500 i 1200 eura, ovisno o modelu. 

No, to nije sve. Na stadion je stigla u Diorovim Chrono tenisicama, vrijednim 1090 eura, čime je dodatno naglasila svoj sofisticirani modni ukus. Outfit je dodatno podigla zlatnim nakitom, među kojim se posebno isticala narukvica brenda Van Cleef & Arpels, koja može koštati oko 4000 eura.

Uz Lanu Banely bio je i njezin suprug, nogometni menadžer Andy Bar, s kojim je zajedno uživala u utakmici. Ova kombinacija luksuznih modnih dodataka i sportske odjeće pokazuje kako Banely uspješno spaja svoj sportski duh s profinjenim modnim ukusom.

Detalje kakve nose cool frendice još nismo vidjeli na špici: 'Volimo se sređivati, pogotovo kad negdje zajedno idemo'
Volani, žuta boja i visoki prorez: Ljepotica sa zagrebačke špice nosi savršenu ljetnu haljinu i pristaje joj kao salivena!
Želite osunčani sjaj? Isprobajte ove bronzing kapi koje u potpunosti zaslužuju TikTok slavu koju su dobile

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".