Lijepa djevojka s Cvjetnog oduševila je svojom istovremeno cool i elegantnom kombinacijom

Curu sa špice u odličnom outfitu fotografirali su naši street style fotografi
Vidi originalni članak

O kojoj god nijansi crvene boje bila riječ, odjevni komadi u tim će nijansama izgledati efektno i ženstveno. Za razliku od jarko crvene boje, burgundy nijansa diskretnija je inačica kojom ćete postići nešto suptilniji, ali vrlo ženstven look. Djevojka iz centra grada tu nijansu crvene boje savršeno je uklopila u svoj profinjeni, a ujedno i cool outfit. 

Zagasito crvenu midi haljinu uparila je s velikom kožnom torbom slične nijanse, a efektne crne čizme s dojmljivim patentnim zatvaračem odlično su se uklopile u koncept tamnih boja. Ipak, neodoljivim bijelim kratkim kaputom napravila je fantastičan zaokret i razvedrila cijelu kombinaciju, dok joj je odličnom frizurom i nježnim valovima u kosi dodala damsku dimenziju. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".