Kylie Jenner zadivila u mini crvenoj haljini koja je posebno istaknula njezin vitak struk

Na Jacquemusovoj izložbi 'Les Sculptures' u francuskom umjetničkom muzeju Fondation Maeght, Kylie Jenner zablistala je u monokromatskoj kombinaciji jarko crvenih komada.
Vidi originalni članak

Ružičasta je posljednjih nekoliko godina vladala modnim pistama, uličnim stilom i društvenim mrežama, uvelike zahvaljujući naletu Barbie marketinške kampanje. Konkretno, Barbiecore ružičasta je bila sveprisutna, međutim kao što dokazuje najnoviji outfit Kylie Jenner, nova boja će uskoro zamijeniti popularnu ružičastu. 

Na Jacquemusovoj izložbi 'Les Sculptures' u francuskom umjetničkom muzeju Fondation Maeght, Kylie Jenner zablistala je u monokromatskoj kombinaciji jarko crvenih komada. Nosila je grimizno crvenu mini haljinu koja je imala umjetničke detalje preko steznika, s tkaninom koja joj se omotava oko ramena poput šala i otkriva prorez na prsima. 

Stilizirala je ovaj komad s pripadajućim crvenim dodacima: okruglom crvenom kožnom torbicom i parom sjajnih crvenih salonki na preklop.

Kasnije, na Instagramu, podijelila je još jedan Jacquemusov look crvene boje. Ovaj put, Jenner je nosila dugi plišani kaput s remenom i čupavim krznenim ovratnikom. Donji dio sastojao se od neprozirnih crvenih tajica i crvenih Mary Janes kockastih cipela s ​​prozirnim potpeticama. Za završetak izgleda nosila je klasičnu bijelu torbu s ručkom u kremasto bijeloj nijansi.

Harper's Bazaar primijetio je promjenu u dominaciji boja prošle jeseni tijekom Tjedna mode u New Yorku, napominjući da su dizajneri na svoje modne piste stavili lookove koji prikazuju cijeli spektar crvene boje.

“Bez obzira na specifičnu boju, ono što je zajedničko ovim komadima je da svi izgledaju kao najbolji crveni ruž na usnama. I dalje su zasićene i dovoljno svijetle, ali prenose snagu i osjećaj elegancije” pisali su.

Zagrebačka frizerka i vlasnica salona otkriva koje će frizure biti najpopularnije među mladenkama ove godine
Na klasike je stavila vlastiti modni potpis i stvorila outfit za čistu peticu
Zgodne novinarke baš odlično nose trendi komade: 'Mi i na posao dođemo slično obučene, bez da se dogovaramo'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".