Kylie Jenner u avangardnom izdanju: Kako je Miu Miu haljina postala zvijezda Business of Fashion 500 Gale

Kylie Jenner svojim pojavljivanjem na Business of Fashion 500 Gala ponovno je dokazala zašto je smatrana modnom ikonom.
Vidi originalni članak

Kylie Jenner, jedna od najpoznatijih modnih ikona današnjice, ponovno je privukla pažnju svojim glamuroznim izgledom na Business of Fashion 500 Gala. Subotnja večer bila je prekrivena blještavilom i luksuzom, a Kylie je uspješno dominirala crvenim tepihom svojom jedinstvenom kombinacijom glamura i avangardnog stila.

Za ovu priliku, Kylie je odabrala prilagođenu minihaljinu bez naramenica iz kolekcije Miu Miu, koja je savršeno oslikala njezin sofisticirani, ali odvažan modni ukus. Metalik taupe haljina izrađena je od luksuznog satena i dodatno ukrašena prozirnim kristalima i zlatnim šljokicama koje su stvorile suptilne cvjetne motive preko cijele siluete. Iako haljina ima klasične elemente poput pripadajućih gumba i bijelih detalja ovratnika, Kylie je ovom looku uspjela dodati svoj osobni pečat.

Njezin outfit nije stao samo na haljini. Kylie je uparila haljinu s minijaturnom verzijom Wander Matelassé torbe brenda Miu Miu, izrađene od crne kože s naboranim trodimenzionalnim efektom. Torbica je savršeno usklađena s crnim ovalnim sunčanim naočalama, a oba dodatka krasio je zlatni Miu Miu logo. No, ono što je zaista privuklo pažnju bio je način na koji je Kylie nosila nakit.

Umjesto tradicionalnog nošenja narukvica na zapešću, Kylie je odabrala stilizirati svoje narukvice na bicepsu, donoseći neočekivani i avangardni modni element svom izgledu. Jedna narukvica sastojala se od zlatnih četvrtastih privjesaka povezanih lancima, dok je druga imitirala remen s crnom kožnom trakom i zlatnom kopčom, čineći ih ključnim dijelom njezine modno usklađene kombinacije. Ovaj jedinstveni pristup dodatno je naglasio zlatne nijanse u njezinom looku, stvarajući uravnotežen spoj glamura i modernih avangardnih detalja.

Što se tiče makeup looka, Kylie je odabrala nježni glamur koji je savršeno komplementirao njezin blistavi outfit. Oči su joj bile istaknute svjetlucavim smeđim sjenilom, dok su njezini obrazi blago ružičasto rumenili, a usne su bile u savršeno usklađenoj nježnoj ružičastoj nijansi. Kylie je također zadržala svoj prepoznatljivi izgled s crnim, sjajnim pramenovima, koji su elegantno uokvirili njezino lice.

Naravno, nijedan look ne bi bio potpun bez pravog izbora cipela, a Kylie je za ovu priliku nosila jedva primjetne crne štikle, koje su njezinoj figuri dale dodatnu eleganciju bez da odvlače pažnju s ostatka outfita.

Izvan svih granica: Christian Louboutin priredio je odvažan, spektakularan i zabavan nastup na Tjednu mode u Parizu
Odlična inspiracija i ovih dana: Poslovni stil sa zagrebačke špice iz 2014. vječna je klasika u modi
Outfit direktorice marketinga zaslužuje 'čistu modnu peticu': Vječne klasike kombinira na trendi način

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".