Kylie Jenner prihvatila trend cottagecora u zadivljujućoj haljini sa cvjetnim uzorkom i spuštenim ramenima

Kylie je nosila Dôenovu Stanza haljinu, sanjivi bijeli komad prekriven nježnim plavim cvjetnim uzorkom.
Vidi originalni članak

Ne viđamo svaki dan Kylie Jenner u chic lepršavoj haljini. Ona je poznata po svojoj ljubavi prema uskoj odjeći, ali to ne znači da je iznad toga da s vremena na vrijeme promijeni svoj stil.

Promjena stila vidjela se u njezinoj najnovijoj objavi na Instagramu, u kojoj je podijelila niz fotografija na kojima pozira u odjeći koja se može opisati samo kao cottagecore. Kylie je nosila Dôenovu Stanza haljinu, sanjivi bijeli komad prekriven nježnim plavim cvjetnim uzorkom. Haljina je imala i steznik, vezicu oko struka i velike puf rukave, koje je nosila spuštene na ramenu.

Kao dodatke, Kylie je odustala od ogrlice, umjesto toga odlučila se za par visećih naušnica i niz krupnih srebrnih prstenova. Look je zaokružila crveno-bijelim tenisicama Marine Serre.

Kylie je imala još jedan stilski zaokret na svom putovanju u Pariz prošlog mjeseca. Izbjegavajući i tada svoje prepoznatljive pripijene siluete, zvijezda reality TV programa prigrlila je tihi luksuz s nizom elegantnih i neupadljivih odjevnih kombinacija.

Tijekom jednog izlaska nosila je bijelu Alaïa halter haljinu s visokim dekolteom, spuštenim strukom u korzetu i lepršavu suknju do gležnja. Bijele cipele s remenčićima i malena bijela torbica s gornjom ručkom dovršavale su izgled, kako piše Harper's Bazaar.

Drugom prilikom utjelovila je glamur u crnoj midi haljini Bottega Veneta. Imala je klasičnu siluetu s halterima, duboki V-izrez i asimetrični spušteni struk. Kombinirala je monokromatski komplet s crnim sunčanim naočalama, crnom tkanom torbicom i zlatnim naušnicama.

Severina je često na listama najbolje odjevenih Hrvatica, a evo kako joj se stil mijenjao tijekom godina
Profesorica matematike blista u odijelu koje ne prolazi nezamijećeno: 'Pomalo pratim trendove, više sam klasičniji tip'
Izdanje rezervirano za modno najodvažnije: Ružičasti komplet hlača i kratkog topa pristaju joj kao saliveni

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".