Kylie Jenner odjenula pripijeni Asosov kombinezon, a on se zatim rasprodao u nekoliko minuta

Odličnoj suradnji Christiana Cowana i Asosa nije mogla odoljeti ni Kylie Jenner
Vidi originalni članak

Kako to već ide u svijetu modnih influencerica, ono što one odjenu, rasproda se u rekordnom roku, a tko je veći influencer od klana Kardashian/Jenner?! Svoju su titulu najvećih potvrdile još jednom, ovaj put odjenuvši Asosov kombinezon. 

Kylie Jenner prije nekoliko dana odjenula je sivi pripijeni kombinezon s kvadratićima koji je produkt odlične suradnje Christiana Cowana i Asos kolekcije, a koji je na Asosu bio dostupan od listopada ove godine. 

Kylie je podijelila fotografiju u kombinezonu na svom Instagram profilu, a iskombinirala ga s prozirnim plastičnim natikačama i Christian Cowan kaputom optočenim dijamantima. 

I dok ostali dijelovi ovog outfita mogu biti poprilično skupi, ovaj rastezljivi kombinezon cjenovno je nešto pristupačniji. Možete ga kupiti po cijeni od 55 funti zahvaljujući dizajnerovoj suradnji s omiljenom online shopping platformom. Ipak, otkako je Jenner objavila ovu fotografiju, kombinezon se rasprodao u samo nekoliko minuta, no ostali dijelovi iz kolekcije i dalje su dostupni, uključujući mini haljinu s kvadratima i kratku bombericu koju bi Kylie mogla isfurati svaki tren. 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".