Kylie Jenner nosi modni dodatak kojeg bi većina najradije ostavila u prošlosti!

Influencerica je isfurala sunčane naočale s cirkonima kakve smo nosili prije 15-20 godina, a njihovu popularnost većina želi - zaboraviti.
Vidi originalni članak

Posljednjih nekoliko godina vraćaju nam se trendovi iz osamdesetih i devedesetih godina u reinterpretiranom izdanju i, moramo priznati, neki od njih izgledaju stvarno genijalno. Ipak, za neke slobodno možemo reći da je bolje da ih ostavimo u modnoj ropotarnici povijesti. 

Jedan trend koji bi mnogi ipak voljeli ostaviti u prošlosti pokazala je na društvenim mrežama Kylie Jenner. Riječ je o sunčanim naočalama bez okvira - ona je isfurala ružičastu verziju s potpisom luskuznog brenda Chanel, a upravo njihov logo u obliku cirkona krasi rub sunčanih naočala.

S obzirom na to da nerijetko ono što Kylie nosi postane trend, preostaje nam vidjeti hoće li se isto dogoditi i s ovim naočalama koje mnoge nazivaju i omraženima. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".