Kylie Jenner malu crnu haljinu uparila je kontroverznim cipelama koje izazivaju rasprave

Njena stilska transformacija i odvažni modni odabiri pokazuju njezinu sposobnost da redefinira trendove i uvijek bude korak ispred u modnom svijetu
Vidi originalni članak

Stilska transformacija Kylie Jenner tijekom protekle godine bila je prava modna poslastica, a posljednji izgledi kozmetičke mogulke pokazali su vrhunac njezine modne evolucije. Kylie, koja je provela vrijeme u Rimu sa svojom djecom Stormi (6) i Aire (2), te najboljom prijateljicom Anastasijom Karanikolaou, pokazala je niz zavidnih odjevnih kombinacija tijekom odmora u talijanskoj prijestolnici.

U srijedu je Jenner blistala u minimalističkom, ali sofisticiranom ansamblu dok je uživala u ručku u Rimu. Njezina crna midi haljina s naramenicama i stegnutim strukom bila je savršen izbor za tople talijanske dane. Haljinu je kombinirala s platnenom torbicom s crnim kožnim obrubom i velikom zlatnom kopčom, dok je fini zlatni nakit dodatno upotpunio ovaj elegantni izgled.

Kylie je svoj klasični look začinila s Maison Margiela's Tabi kožnim balerinkama, cipelama koje su izazvale podijeljena mišljenja u modnim krugovima. Ove balerinke s razdvojenim prstima i niskom blok petom imaju malu mašnu s čvorovima sprijeda, te su dostupne na Farfetchu po cijeni od 890 dolara. Jenner, koja je u siječnju prisustvovala modnoj reviji Maison Margiela u Parizu, pridružila se nizu slavnih osoba koje su prigrlile ovaj kontroverzni trend. 

Kyliena mama, Kris Jenner, također je viđena u Tabi cipelama na modnoj reviji. Dua Lipa nosila je Tabi čizme do koljena, dok je Rosalía stručno kombinirala Tabi cipele u svojim outfitima. Zendaya je pokazala svoj cool stil noseći bež Tabi balerinke tijekom promocije filma "Challengers".

Minijaturni topić, otkačene hlače i trendi sandale: Naša it djevojka zna kako blistati u ljetnim kombinacijama
Pet znakova koji ukazuju da vam se kosa stanjuje i kako to spriječiti
Top 10: Najprodavanije maskare koje Hrvatice obožavaju

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".