Kylie Jenner kreće u novi pothvat: Nakon uspješnog make up brenda, najavila je kolekciju odjeće!

Kylie namjerava napraviti nišu za sebe pozicioniranjem Khyja kao robne marke visoke mode s pristupačnijom cijenom i veličinom, kako bi bolje služila kupcima različitog porijekla.
Vidi originalni članak

Kylie Jenner već je prava it djevojka u modnom svijetu. Kao najmlađa članica konglomerata Kardashian-Jenner, 26-godišnjakinja se do sada razlikovala od svojih sestara postavši sinonim za svijet ljepote pokrenuvši vlastiti make up brend Kylie Cosmetics. No, sada usmjerava svoje poslovne poteze prema modnom području s Khy, novom linijom odjeće.

Marke odjeće koje su osnovale slavne osobe nisu ništa novo; pogledajte samo napore starijih sestara Khloé i Kim Kardashian, koje vode Good American te Skims. Kylie namjerava napraviti nišu za sebe pozicioniranjem Khyja kao robne marke visoke mode s pristupačnijom cijenom i veličinom, kako bi bolje služila kupcima različitog porijekla.

“Khy je posveta neograničenim mogućnostima mode. Rušimo barijere i redefinirat ćemo značenje dizajnerske marke, s kreativnošću i kvalitetom po boljoj cijeni,” rekla je Jenner u izjavi za javnost. "Htjela sam Khy učiniti platformom za naše kupce kako bi imali priliku iskusiti modu, kroz nove dizajnere i brendove, ali po pristupačnijoj cijeni."

Khy će surađivati ​​"s dizajnerima, ikonskim brendovima i utjecajnim kulturnim ličnostima", prema objavi. Za svoju debitantsku kolekciju, Kylie se udružila s osnivačicama Namilie Nan Li i Emiliom Pfohl kako bi stvorili kapsulu od 12 komada hlača, kaputa, gornjih dijelova i osnovnih stvari od umjetne kože, s cijenama u rasponu od 48 do 198 dolara i veličinama od XXS do 4X. Kolekcija će biti dostupna za kupnju na khy.com 1. studenog.

Kylie Jenner je prikazala lansiranje na fotografiji kampanje objavljenoj na Instagramu. Naime, silizirala je crni kožni kaput iz vlastite linije s crvenom iteracijom novih Ferragamovih Eva salonki, svježe iz kolekcije kuće za jesen 2023.

Lansiranje Khyja nije iznenađenje ako ste obratili pozornost na suptilnu reinvenciju brenda Kylie Jenner tijekom proteklih nekoliko godina. Bila je u prvim redovima tijekom Mjeseca mode, pojavljujući se na modnim revijama za Schiaparelli, Loewe i Pradu. U svibnju ju je Jean Paul Gaultier čak odabrao za novo lice poznatog brenda, a nedavno je glumila u kampanji za Acne Studios kolekciju trapera jesen/zima 2023.

Modna urednica savršeno spaja vječni klasik uz najveći jesenski trend
Chic baloner i cipele popularne godinama sjajan su izbor kraljice Letizie za posjet Tenerifima
Zvijezda stajlinga su cool dizajnerske hlače-čizme, a sako kakvog nosi idealan je za jesenske dane

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".