Kvalitetne i povoljne poklone za najmlađe potražite u Emporiumu

Malo je onih mama koje baš nikada nisu čule za dječje robne marke Nina nana, Koki i Niki. Riječ je o brendovima tvrtke Emporium d.o.o. s dugogodišnjom tradicijom u proizvodnji kvalitetne odjeće za bebe i djecu do 14 godina koja je 2016. godine zasluženo primila nagradu Web trgovca godine u kategoriji dječje opreme i igračaka.
Vidi originalni članak

Blagdani su nam zakucali na vrata pa vjerujemo da ste već duboko u potrazi za poklonima. U vidu su svakakvi, mali i veliki, jednobojni i šareni, skupi i jeftini, no jedno je sigurno - djeca su ta oko čijeg ćemo se poklona najviše angažirati. To ne treba značiti da ćemo na dječje poklone najviše utrošiti. Kvalitetne i povoljne poklone za najmlađe i najslađe možete pronaći u renomiranoj zagrebačkoj tvrtki Emporium d.o.o. 

Na Emporium web trgovini nalaze se artikli iz dodatnog asortimana - nosiljke i jastuci za bebe, kišobrani, kišne kabanice, ruksaci, igračke, prostirke za igranje. Ipak, većinu asortimana čine artikli odjeće i obuće, pri čijoj se izradi prije svega mislilo na izbor kvalitetnih materijala i prilagodbi detalja koji djeci ne smetaju prilikom njihova kretanja i igre. 

Odjeća koja djeci dopušta da budu djeca misija je ove tvrtke! 

Promotrite li pomno njihove komade odjeće, zapazit ćete da trenirke imaju elastične trake u pasu radi udobnosti prilikom nošenja, ali i na dnu nogavica kako u iste ne bi ulazio hladni zrak. Pri vrhu patentnih zatvarača nalaze se sigurnosni trokuti koji sprečavaju ozljede prilikom kopčanja. 

Sva odjeća iz asortimana odgovara Zakonu o općoj sigurnosti proizvoda i usklađena je sa Pravilnikom za sigurnost dječje odjeće Europske unije, dok nagrađivane didaktičke igračke brenda K’s Kids nose poznate “CE” oznake sigurnosti. Upravo iz tih razloga u Emporiumu nećete naići na odjeću i igračke koje imaju odbojan miris po štetnim bojama i materijalima. 

Aktualno u Emporiumu 

Najtraženiji proizvodi trenutno su oni iz nove kolekcije Nina nana te igračke. Nova Nina nana za jesen/zimu namijenjena je najmlađima i najsitnijima, od rođenja pa sve do 9 mjeseci. Dostupna je u tri boje / priče: zelenoj, plavoj i rozoj. U ponudi Nina nane možete pronaći sve basic komade odjeće, od klasičnih body benkica, pidžama, hlača sa stopalicama, kompletića s kapom i udobnim cipelicama, podbradnikom i sl. Tražite li kvalitetne igračke kojima ćete najmanje darivati za blagdane, sada ih u Emporiumu možete pronaći po cijeni sniženoj do -20%. Snižena je i većina ostalog asortimana, od 20% pa sve do nevjerojatnih 80% (zadnji komadi i roba s greškom) i to sve do 31. prosinca. 

Gdje nabaviti Emporiumovu kolekciju? 

Nalazite li se u blizini Zagreba ili ste u prolazu za vas nema isprika jer osim na web shopu, Emporiumovu robu možete pronaći u outlet trgovini na adresi Velika cesta 97, Zagreb / Odra. Na veliko zadovoljstvo mama, svaki tjedan donosi novu akciju određenih artikala o čemu se više možete informirati na Facebook stranici ili na broju 01 6254 600. 

Ove godine budite pametniji. Povoljne i atraktivne poklone nabavite na vrijeme!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".