Kvalitetne i jeftine: Ne propustite akciju najlonki i čarapa u Metrou

FOTO: pr FOTO: pr
Dobre čarape, najlonke ili dokoljenke imaju važnu ulogu u izgledu outfita svake žene. Jako su važan segment ljepote i nezaobilazan dio ženskih modnih kombinacija.
Vidi originalni članak

Od čarapa uvijek želimo da, osim što nas štite od hladnoće budu i savršen modni dodatak. One su vidljive (pogotovo ako nosite suknju) i naglašavaju vaš izgled te privlače pozitivnu pažnju. Od čarapa uvijek očekujete i da su ugodne, udobne i šik a fantastične cijene čarapa i najlonki nudi vam Metro.Authentic ženske hulahopke od 20 i 15 DEN­a snižene su 20 posto. ijepe su, kvalitetne i dok još uvijek nijejako zahladilo idealan izbor za sve one koje preferiraju nositi suknje ili haljine.

Authentic ženske dokoljenke također su na akciji 20 posto. Dokoljenke su inače zanimljiv modni detalj koji noge čini vitkijima i savršene su za kombiniranje. Ženske čarape dva para u svim bojama od veličine 35 do 42 po odličnoj cijeni šteta je propustiti. Cijelu ponudu pogledajte na http://www.metro-cc.hr/ponuda-tjedna .

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".