Kutak za šmekere

Slatke stvarčice i modni dodaci koji čine život ljepšim, a kojima je gotovo nemoguće odoljeti...
Vidi originalni članak

OKVIRI KAO MODNI DODATAK

Kolekcija dioptrijskih naočala Blumarine još jednom dokazuje kako takve naočale nisu “nužno zlo” već vrlo poželjan modni dodatak kojem teško odolijevaju zaljubljenice u modu bez obzira na dioptriju.

NEŠTO PLAVO

Predimenzionirane naušnice Marni rezervirane su za one koji se žele istaknuti u masi i privući pažnju.

“THOMAS BEAR”, MEDVJEDIĆ ZA ODRASLE DJEVOJČICE

Privjesak britanske kuće Burberry u obliku preslatkog medvjedića ručno izrađenog od najfinijeg kašmira te odjevenog u minijaturni klasični Burberryjev baloner zanimljiv osvojio je mnoga srca.

PRIMIJENJENA UMJETNOST

Fornasetti “Architettura” svijeća s mirisom lavande i cedra, puno je više od toga. S obzirom na to da ima poklopac, pravo je umjetničko djelo izrađeno od najfinije keramike te i nakon što se potroši funkcionira kao skulptura ili posuda za male zalogaje.

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".