Kurspahić svakim stajlingom pokazuje zašto je jedan od najzanimljivije odjevenih Hrvata: 'Volim ovaj kaput, nosim ga već 15 godina'

Goran Čižmešija na špici je fotografirao glumca i redatelja Mirana Kurspahića koji je za Divu ispričao par detalja o svojem stilu
Vidi originalni članak

Modni izbori Mirana Kurspahića sjajno su osvježenje na zagrebačkoj špici. Njegovi outfiti sa sobom uvijek nose i zanimljivu priču, a ništa drugačije nije bilo ni ovog puta, kad ga je na špici u jednom crvenom izdanju fotografirao naš Goran Čižmešija.

Miran nam je, prije nekoliko dana kad je fotografija nastala, rekao kako mu se nosila crvena boja pa je stajling odlučio upotpuniti i crvenom John Lennon kapom. 

– Uz plavu, crvena mi je jedna od najdražih boja. Volim ovaj kaput, klasičan je, a istodobno pomaknut zbog boje. Nosim ga već 15 godina i ispalo je da i hlače i sako taman pašu uz njega. Moje fundus gomilanje na kraju se isplati – govori za Divu glumac i redatelj.

Dodao je i da često hlače kupuje na ženskom odjelu, no to nije slučaj s ovim trapezicama. Njih je kupio na engleskom web shopu specijaliziranom za odjeću u retro stilu. 

Kombinaciji kojom dominira crvena boja dodao je kaubojke u bež nijansi, a tu je i šarena košulja paisley uzorka koja je cijelom stajlingu dala dodatnu retro notu.

Glumac i redatelj od modnih je dodataka odabrao i crvenu maramu što je njegov svojevrsni modni 'zaštitni znak', s obzirom na to da često odabere maramu kao točku na 'i' odjevne kombinacije. 

Još odličnih izdanja Mirana Kurspahića pronađite u galeriji

FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL

Stil prevoditeljice Ivane uvijek nas oduševi: 'Kaput je star pedesetak godina, svekrvin je'

Upoznajte domaći kozmetički brend čiji su retinoli pravi hit: 'Kozmetiku proizvodimo u Hrvatskoj, namijenjena je i ženama i muškarcima'

Par koji izgleda kao da je sišao s naslovnice magazina: Ona u genijalnim čizmama, a on u 'pomaknutoj' klasici

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".