Kupite sad i čuvajte zauvijek! Donosimo bezvremenske komade iz Designer Outleta Croatia snižene i do -70%

Iako se trendovi mijenjaju, postoje oni klasični komadi koji nikad neće izgubiti šarm i izaći iz mode.
Vidi originalni članak

Svi u ormaru imamo barem jedan odjevni komad star 10 godina ili više. Ako ste nekad davno investirali u klasični sako, haljinu ili dizajnersku torbu, pravo je vrijeme da ih izvadite iz ormara i kombinirate s novim komadima ili modnim dodacima i tako ih opet "oživite".

Iako se trendovi mijenjaju, postoje oni klasični komadi koji nikad neće izgubiti šarm i izaći iz mode. Univerzalnost i funkcionalnost kod njih se najviše cijene, a nosivi su u svim prilikama bez obzira na aktualne trendove u modnom svijetu. Takvi bezvremenski komadi omogućuju svakoj ženi da se osjeća ugodno i samouvjereno u odjeći koju nosi.

U nastavku donosimo komade iz Designer Outleta Croatia koje ćete ovog proljeća rado kombinirati u svojim outfitima, bez obzira jeste li ljubitelji minimalizma i jednostavnih odjevnih kombinacija ili onih malo ekstravagantnijih. Proljetne lookove odabrala je fashion blogerica Ana Bacinger.

1. Traper - vječni klasik

Ne postoji osoba na ovome svijetu koja ne posjeduje barem jedan odjevni komad u traperu, bilo da se radi o traper hlačama, jakni ili suknji. Uparite ju s vašim omiljenim parom sandala ili popularnim glomaznim tenisicama te puloverom na prugice i spremni ste za poslovni sastanak ili odlazak na kavu s prijateljicama. Ležernom outfitu možete dati otmjenu notu uz sako u nježnim zemljanim tonovima. Omiljeni modni dodatak svim ženama - torba, u ovom slučaju slamnata, neodoljivo podsjeća na tople ljetne dane, a podići će vašu kombinaciju na potpuno novu razinu.

2. Midi haljina - bezvremenski i otmjeni komad za proljetni look

Midi haljina postala je ključni komad u ormaru svake žene i bez nje ne možemo zamisliti proljetni look. Savršen je odabir za večernji izlazak ili neku posebnu proslavu. Kažu da je narančasta postala nova crna, a mi predlažemo crveno-narančastu nijansu kojom možete osvježiti styling. Uz nekoliko klasičnih crnih modnih dodataka zaokružite kombinaciju i zablistajte.

3. Uzorci su IN

Proljetni dani sa sobom donose razigrane uzorke, nijanse i detalje. Ako želite privući pogled gdje god se pojavili, jakna s resama i zakovicama pun je pogodak. Odvažne fashionistice svoju kreativnost mogu izraziti kombinirajući različite uzorke - od cvjetnih do apstraktnih.

4. Mala torba - uvijek ju radimo nosimo

Svi već dobro znamo da savršen outfit ne postoji bez modnih dodataka, a naglasak uvijek ostaje na onom najpoželjnijem - torbama. Iz sezone u sezonu mijenjaju se oblici, boje i veličine, a u posljednje vrijeme u trendu su male i jednostavne torbe. Imaju dovoljno mjesta za sve najpotrebnije - mobitel, novčanik i sjajilo za usne, a učinit će vaš outfit jedinstvenim.

Iako se moda mijenja, jedno je sigurno, a to je da neki komadi ostaju u našim ormarima zauvijek i isplati se investirati u njih. U tome će vam pomoći i Designer Outlet Croatia, gdje možete svoje bezvremenske komade kupiti na popustu i do čak -70%.

Inspiraciju pronađite u izlozima vaših omiljenih brandova Hugo Boss, Ted Baker, Guess, XYZ, Replay, Armani Exchange, Corso Roma, Europa 92 i mnogih drugih.

Dok se ne odlučite na kupovinu na svježem zraku, posjetite https://www.designeroutletcroatia.com i spremite svoje favorite što prije.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".