Novi jesenski broj Dive Style je na kioscima!

Naslovnu stranu novog broja luksuznog lifestyle magazina Diva Style krasi po novome "blondie" Nina Badrić, a uz njega se u paketu za samo 49,90 kn nalazi dizajnerski novčanik s potpisom popularne Aleksandre Dojčinović.
Vidi originalni članak

Na naslovnoj stranici jesenskog broja Diva Stylea je naša glazbena diva Nina Badrić koja nas je iznenadila svojim izgledom. Plava i seksepilna, Nina priča o tome zašto su četrdesete najbolje godine.

U paketu s Diva Styleom za samo 49,90 kuna možete dobiti dizajnerski novčanik koji potpisuje Aleksandra Dojčinović. Ovaj novčanik nastao je kao rezultat Aleksandrine suradnje s magazinom Diva i brendom Opel. " Izradila sam slatki novčanik upravo u zlatnoj boji jer je ona veliki trend ove jeseni. Metalik boje se vraćaju i ponovno nose i na asesoaru i na odjeći." izjavila je dizajnerica. Izaberite, zlatni, plavi ili crveni. Ili, možda, sva tri…

Naša novinarska zvijezda Nevena Rendeli uputila se samo radi Dive Style u Milano, na Tjedan mode. Tamo je razgovorala s Andy Torres, jednom od najpopularnijih modnih blogerica na svijetu. O čemu su Andy i Nevena čavrljale šećući ulicama grada koji je obuzela modna groznica? Pročitajte…

Sjajna spisateljica Jelena Veljača ekskluzivno je razgovarala s umjetnikom Sašom Šekoranjom, koji se nalazi na novoj adresi u Zagrebu. Također, za jesensko izdanje magazina Diva Style ultra popularnog Tomu Ricova, između ostaloga vlasnika IT zagrebačkih klubova "Pepermint" i "Johann Franck", intervjuirao je njegov veliki prijatelj i poslovni partner, Boris Kovaček. 

U Diva Styleu predstavljamo i Patricia Alejandra Aguera i njegove Couture Dolls, venecuelskog lutkara i njegove maštovite lutke bez kojih ne bi bilo ni Diva Style Dolls, humanitarnog projekta i najboljeg partyja ove jeseni u gradu. Posjetila ga je čak i Hilary Alexander, moćna britanska modna novinarka. Samo kod nas možete pogledati i ekskluzivni editorijal s lutkicama, nastao pod kreativnom palicom jednog od najboljih domaćih fotografa, Mladena Šarića. 

Donosimo i sjajne modne editorijale koje potpisuju Marko Grubišić, Mare Milin, Mara Bratoš... Jaku beauty rubriku u kojoj ćete pronaći sve najvažnije trendove za jesen, lifestyle u kojem predstavljamo najbolje od domaće gastronomije i jedno izuzetno putovanje u Beograd koje potpisuje izvrsna Mateja Vrčković...

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".