Kućna udobnost na otmjen način: Rihanna zablistala u Jacquemus ogrtaču koji savršeno opisuje visoku modu

Nosila je prilagođenu kreaciju iz radionice Jacquemusa, izrađenu od recikliranog perja, inspiriranu brendovom kolekcijom La Casa.
Vidi originalni članak

Rihanna, globalna modna i beauty ikona, još jednom je dokazala svoj nepogrešivi stil na velikom događaju u Londonu, gdje je sa stilom proslavila lansiranje svoje linije za njegu kose Fenty Hair u prestižnom Selfridgesu. Poznata po svojim hrabrim i inovativnim modnim odabirima, zvijezda je privukla pažnju upečatljivom haljinom koja je podsjećala na luksuzni kućni ogrtač.

Nosila je prilagođenu kreaciju iz radionice Jacquemusa, izrađenu od recikliranog perja, inspiriranu brendovom kolekcijom La Casa. Haljina, verzija poznatog Caruso kaputa (cijena od 2230 dolara), odisala je elegancijom s pretjeranim reverima i remenom koji se može skinuti, dok je izrez do bedara otkrivao Rihannine noge. Odvažan stajling upotpunila je zlatnim štiklama s potpisom Amina Muaddi, dok je njezina kosa bila stilizirana u glamurozne valove, a šminka s naglaskom na senzualnost dodatno je upotpunila cijeli look.

U Selfridgesu, Rihanna se družila s brojnim poznatim osobama, uključujući pjevačicu Jessicu Glynne, koja je bila dio kampanje za Fenty Beauty. Ali prava zvijezda večeri bila je sama Rihanna, koja je, nakon glamuroznog ulaska, promijenila outfit u vintage haljinu Johna Galliana iz kolekcije proljeće/ljeto 2006. godine, dokazujući svoju ljubav prema visokoj modi. Uz to, zamijenila je štikle za elegantne sandale s remenčićima i dodala efektan crveni ruž, još jednom ističući svoj nepogrješivi stil.

Ova modna večer samo je nastavak niza luksuznih Rihanninih izdanja, budući da je nedavno viđena u komično predimenzioniranoj Saint Laurent torbici, vrijednoj 7200 dolara, tijekom večere u Los Angelesu. Također, na Tjednu mode u New Yorku nosila je dva looka iz Alaïa kolekcije, uključujući ružičasti kaput vrijedan 20.000 dolara, koji je sparila s više od 600.000 dolara vrijednim draguljima.

Svoje lansiranje Fenty Hair linije, koja je dodana uz njezinu uspješnu Fenty Beauty kolekciju, RiRi je predstavila u lipnju. Uzbuđenje fanova raslo je mjesecima, a na samom događaju Rihanna je iskreno podijelila svoja iskustva s gubitkom kose nakon poroda, što ju je dodatno motiviralo da kreira vlastitu liniju proizvoda za njegu kose.

"Istina je da to 'nije bilo u brošuri' kada sam se prijavila za majčinstvo," našalila se Rihanna, otkrivajući kako se suočila s gubitkom kose nakon poroda sinova RZA-e i Riota, koje dijeli s partnerom A$AP Rockyjem. "Nisam očekivala da će to doći u valovima, mislila sam da će se jednostavno dogoditi i ponovno narasti," dodala je u svom iskrenom razgovoru.

Simpatična Petra izrađuje predivan nakit inspiriran jednim od najljepših hrvatskih otoka
Leopard uzorak u upečatljivoj kombinaciji zgodne Ane nikad bolje nije izgledao
Posebno atraktivni elementi: Dizajnerica Iva Tuđa predstavlja jesensku kolekciju u znaku životinjskog motiva

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".