Kristina Šalinović o Lagerfeldu: "Drago mi je što ću zauvijek imati taj njegov poklon, a i pomogao mi je!"

Kristina nam je ispričala kako će se ona sjećati Karla, a o njemu smo razgovarali i s Tihanom Harapin Zalepugin
Vidi originalni članak

Kad sam nosila Chanel reviju i radila video preview za Chanel blisko sam surađivala s Karlom Lagerfeldom i zbilja je velika šteta ovo što se dogodilo, a ja sam upoznala jednu stvarno divnu i skromnu osobu, kaže nam Kristina Šalinović, koja je 2011. nosila njegovu reviju. 

Kristina je objavila i posvetu Karlu na svom Instagram profilu (gore). 

- Bio je jako kreativnih ruku i razmišljanja. Sa mnom je bio jako drag, pristojan, jako mi je puno pomogao što se tiče modelinga, da se malo opustim. Čak mi je par dana nakon što smo snimali video odmah trčećim korakom došao i rekao: "Vidi, vidi Kristina, donio sam ti CD". Tako da još dan danas imam osobni poklon Karla Lagerfelda... Video koji smo radili zajedno. Imam jedno zbilja jako divno sjećanje i mislim da će modnom svijetu faliti jedan kreativni um i jedne takve ruke i bez njega Chanel neće biti Chanel - rekla nam je.

On je jedan od posljednjih modnih velikana za koga je ona bila umjetnost, rekla nam je Tihana Harapin Zalepugin.

- Njegove revije nosile su neke moje djevojke ili su snimale filmić o njemu - uvijek pune hvale za pristup modelima i poslu. Legenda. Ostaje tu među nama, u našem duhu - ali ipak vise ništa neće biti isto - zaključila je Tihana. 

U videu se prisjetite njegovih najpoznatijih izjava:

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".