Kristina Krepela pokazala kako boja fuksije genijalno izgleda i u zimskim danima

Ponovno pokazala outfit kojem ne možemo pronaći zamjerku!
Vidi originalni članak

Nakon prvog domaćeg Brow Bara, Manuela Picard otvorila je i prvi moderno uređen bar specijaliziran za brze i ultra kvalitetne tretmane za lice u samom centru Zagreba. U nove tretmane koji su osvojili i Hollywood, uvjerile su se i naše poznate dame, među kojima je bila i Kristina Krepela.

Gdjegod se pojavila, ova glumica jednostavno osvaja svojom pojavom, a drugačije nije bilo ni u Facial & Brow Baru gdje se pojavila u prugastoj haljini koja na sebi ima detalje boje fuksije. Haljinu je kombinirala s ružem koji je odličan odmak od crvenih i nude tonova kakve inače nosi. Ostatak kombinacije bio je jednostavan - crne su salonke uvijek dobro rješenje, a ni s valovima u kosi baš nikad nema greške! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".