Kristina Krepela: Ona je jedna od onih čiji nas outfiti baš nikad ne razočaraju!

Osim stylinga, osvojila nas je njezina jednostavnost i prirodnost!
Vidi originalni članak

U novopreuređenoj parfumeriji Martimex sinoć je, društvu brojnih uzvanika, ljubitelja vrhunskog make up-a i predstavnika medija, ispričana priča o ljupkosti novog ruha Naj Oleari brenda. Nova linija stvorena je u suradnji s vrhunskim stručnjacima koji idealno naglašavaju tradicionalnu talijansku kvalitetu i suvremenost dizajna. Novo ruho Naj Oleari beauty brenda došla isprobati i Kristina Krepela.

Prekrasna nas je glumica ponovno iznenadila svojom jednostavnošću: odlučila se za crno od glave do pete, no monotoniju je razbila detaljima. Majica od tila sa zvjezdicama odlično se uklopila sa skinny trapericama, dok su šljokičaste gležnjače bile točka na "i" te savršeno zaokružile cijelu odjevnu kombinaciju!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".