Krie design eko kolekcija za vruće ljeto

FOTO: Goran Matijašec FOTO: Goran Matijašec FOTO: Goran Matijašec FOTO: Goran Matijašec FOTO: Goran Matijašec
Modna dizajnerica Kristina Burja, u skladu s globalnim trendom, predstavlja kampanju za svoju prvu eko kolekciju..
Vidi originalni članak

Modna dizajnerica Kristina Burja, u skladu s globalnim trendom, predstavlja  kampanju za svoju prvu eko kolekciju, koja je premijerno predstavljena u Abu Dhabiju. Dizajnerica je inspiraciju tražila upravo u tom prekrasnom ambijentu, koji daje dodatnu notu luksuza novoj modnoj priči.

Lagane eko tkanine, koje zbog tehnologije obrade materijala reguliraju tjelesnu toplinu, pružaju osjećaj svježine.
Dizajn je pročišćen, a jednostavnost kroja u skladu je s opuštenim ljetom.Krie eko kolekcija nudi fluidne haljine i tunike, kombinezone, udobne hlače i prsluke. Prevladava crna, mint, i zlatna boja u detaljima koji simboliziraju Sunce i njegovo energetsko bogatstvo. Cjelokupan styling zaokružuju „wet look“ frizure GT salona koje su hit ove sezone, a fotografije nove kolekcije potpisuje poznati modni fotograf Goran Matijašec, koji je za lokaciju snimanja odabrao mističnu pustinju, pokraj Abu Dhabija.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".