Kratki topići za muškarce? ASOS ponovno društvene mreže ostavio bez riječi!

Brend koji stoji iza ovih kreacija je Reclaimed Vintage Inspired
Vidi originalni članak

Svako toliko društvenim mrežama se krenu širiti screenshotovi ponude iz ASOS-a. Tu stvarno zna biti baš svega, od hlača koje potpuno otkrivaju guzicu, do skroz prozirnih haljina koje ničemu ne služe, a sad su na red došle dvije muške majice. Ako ih uopće možemo nazvati majicama. 

Brend Reclaimed Vintage Inspired prodaje cropped top s dugim rukavima. Komade koje prodaju opisuju kao fuziju novih stilova i vintage ideja. 

Još jedan komad zapeo je za oko korisnicima društvenih mreža od kojih su neki rekli da potpuno odustaju od ovog online shopa jer stvarno pretjeruju s "avangardnim" komadima. Topić bez naramenica, kakve smo navikli viđati na djevojkama u ljetno vrijeme, prodaje se po istoj cijeni za 15 funti. 

Mi kažemo, tko voli nek' izvoli, a što vi mislite?

U videu pogledajte koliko muškarci prepoznaju ženske beauty proizvode:

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".