Kratki kombinezon stoji joj odlično, a s detaljima je baš pogodila!

Ne može baš svatko isfurati mini sunčane naočale i izgledati tako dobro kao ona
Vidi originalni članak

Ljepotica je vitke noge pokazala u superpraktičnom lepršavom kombinezonu. Uz haljine, ovakvi su komadi najpopularniji odabir ljeti. S cvjetnim uzorkom nema greške, a ona nije pogriješila ni detaljima. U kosi nosi jednostavnu traku, a mini sunčane naočale kakve su bile najpopularnije devedesetih, baš joj dobro pristaju. 

Sandale s debelim džonom i ove sezone su vrlo popularne, pa ih fashionistice i dalje furaju, a njene blijedoružičaste s decentnim krokodilskim uzorkom baš su se dobro uklopile u styling. 

Modna savjetnica otkrila nam je male trikove kako se odjenuti po najvećim vrućinama, a ne smrznuti u klimatiziranom uredu:

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".