Kratke vjenčanice najveći su trend ove godine, a mi smo izdvojili najbolje modele iz domaćih kolekcija

Pretraživanja za ‘mini vjenčanice’ i ‘kratke vjenčanice’ porasla su 229% i 423% u cijelom svijetu nakon vjenčanja Richie-Grainge.
Vidi originalni članak

Posljednje dvije godine, umjesto dugih, raskošnih haljina, buduće mladenke traže kratke vjenčanice. Od mini haljine Dolce & Gabbana koju je Kourtney Kardashian nosila kada se vjenčala s Travisom Barkerom 2022., do broja Vivienne Westwood koji je 2023. nosila Sophie Habboo i kratkog Chanelova dizajna od tvida koji je omiljena 'it' djevojka, Sofia Richie-Grainge, nosila kao svoju vjenčanicu, kratke vjenčanice doživjele su veliku popularnost, a čini se da će tako biti i u 2024. godini.

Ne samo da je prihvaćanje trenda kratkih vjenčanica odličan znak da ste moderna mladenka koja se ne drži tradicionalnih pravila, već ih možete ponovno nositi ako to želite.

Naravno, tu su i najbolje boho vjenčanice, vjenčanice za trudnice i street style vjenčanice, ali kratke vjenčanice sasvim su drugačije. Prema stranici za prodaju dizajnerskih komada, Karen Millen, pretraživanja za ‘mini vjenčanice’ i ‘kratke vjenčanice’ porasla su 229% i 423% u cijelom svijetu nakon vjenčanja Richie-Grainge. 

Lako je pretpostaviti da postoji samo jedna vrsta haljine kada je u pitanju vaš veliki dan, obično duga do poda i od šifona, satena ili čipke, ali zapravo, postoje neki zadivljujući dizajni iznad koljena u kojima ćete se osjećati i izgledati jednako spektakularno kao u dugoj vjenčanici.

U galeriji smo izdvojili najbolje mini vjenčanice iz domaćih kolekcija:

FOTO: Vesna Sposa FOTO: Vesna Sposa FOTO: Vesna Sposa FOTO: Vesna Sposa FOTO: Vesna Sposa FOTO: Vesna Sposa FOTO: Vesna Sposa FOTO: Vesna Sposa FOTO: Vesna Sposa FOTO: Boris Pavlin FOTO: Viljevac Viljevac 2023. FOTO: Alduk Alduk 2024. FOTO: Alduk Alduk 2023. FOTO: Alduk Alduk 2023. FOTO: Alduk Alduk 2023. FOTO: Alduk Alduk 2023. FOTO: Alduk Alduk 2023. FOTO: Alduk Alduk 2023. FOTO: Franjo Matković Vjenčanica s potpisom modnog dvojca eNVy room

Dior je izdao novi parfem koji mirisom podsjeća na couture miris luksuzne kuće
Popularna zagrebačka slastičarnica ponovno oduševila odličnom ponudom krafni
Super spaja ležerno i elegantno: 'Outfit sam odabrala spontano, a od uzoraka nosim jedino leopard'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".