Kratke hlače su stajliš spas od vrućina: U ponudi ima modela za sve stilove i prigode, a super su alternativa haljinama i suknjama

Bermude od jeansa, u efektnim uzorcima, lepršave bermude ili one najudobnije za ljeto, izrađene od lana, postale su sjajna alternativa haljinama i suknjama i odgovor na pitanje kako na visokim temperaturama i dalje izgledati chic.
Vidi originalni članak

Tko ne voli lepršave haljine ili suknje kao dio dnevnog ljetnog outfita, svejedno će ove tople sezone “doći na svoje”, i to zahvaljujući genijalnoj ponudi kratkih hlača i bermuda.

Iako su se “vruće” hlačice vratile kao mikrotrend, mnoge ljubiteljice mode i dalje preferiraju bermude čija dužina najčešće seže do polovice bedra, a ponuda u trgovinama je toliko šarolika da svatko može pronaći model za sebe - bez obzira na stil i bez obzira na prigodu.

Bermude od jeansa, u efektnim uzorcima, lepršave bermude ili one najudobnije za ljeto, izrađene od lana, postale su sjajna alternativa haljinama i suknjama i odgovor na pitanje kako na visokim temperaturama i dalje izgledati chic. Na ljetnim vrućinama pravi je modni zadatak pronaći outfit koji izgleda cool, a da je pritom dobar odgovor na visoke temperature. Upravo tu u igru uskaču kratke hlače, a raznovrstan izbor modela zadovoljava i one najzahtjevnije.

Bermude su u svoje kolekcije uključili dizajneri na modnim pistama, nose ih street style zvijezde, a jednom kad ih dodate u kolekciju, i sami ćete uočiti njihovu svestranost pa ćete za njima posegnuti i onda kad se ne radi o kombinaciji za plažu ili ležernu kavu u gradu. Upravo tu nastaje njihov “najchic” moment, kad se kombiniraju s bazičnom majicom ili topom i preko se prebaci sako. Visoke sandale sjajan su dodatak takvom stajlingu, kao stvorenom za izlaske. Možete isprobati i netipično odijelo koje stvara odličan odmak od klasike pa umjesto strogih hlača na crtu odabrati kratku varijantu. Lan je ovdje sjajan saveznik, a želite li dodatnu dozu elegancije, isprobajte satenske komplete koji mogu biti i stajliš rješenje za gošću na ljetnom vjenčanju.

Ipak, za kratkim hlačama najradije posežemo u dnevnim izdanjima. S lepršavom bluzom, običnim t-shirtom, kratkim topom, gornjim dijelom badića... Ideja je zbilja mnogo, a možete se poslužiti i prijedozima iz omiljenih high street dućana. Bez obzira na to radi li se o ležernom prugastom modelu, klasičnom u bež varijanti s remenom ili bermudama zebrastog uzorka koje su kao stvorene za vruće ljetne izlaske, H&M-ov odgovor je - kombinirajte ga s topom. Najpopularniji su oni najjednostavniji, rebrasti modeli koje u ostatku godine volimo nositi ispod sakoa. Nadopunjeni hrpom zlatnog nakita i s ružem u jarkoj boji, s bermudama stvaraju kombinaciju koja ne prolazi nezamijećeno.

U Zari paperbag bermude od jeansa predlažu u kombinaciji s kratkim, efektnim topom naglašenih rukava, a tražite li neku elegantniju varijantu, isprobajte bijeli model visokog struka u kombinaciji s čipkastom bluzom. Jedan od velikih ovosezonskih trendova je i kombinacija kratkih hlača i košulje istog printa. Nosiva uz tenisice, natikače ili sandale s blok-potpeticom, za takvim ćete stajlingom rado posezati cijelo ljeto, a najbolje su rješenje u jutrima kad nemate ideje što odjenuti. 

Najbolje modele kratkih hlača i bermuda iz omiljenih dućana potražite u galeriji

Zimmermann, Net a Porter, 475 eura Zara, 179,90 kn Toteme, Net a Porter, 359 eura Solind and Striped, Net a Porter, 77 eura H&M, 16 eura H&M, 15 eura H&M, 15 eura Gucci, Net a Porter, 680 eura Eres, My Theresa, 340 eura Dolce&Gabbana, My Theresa, 645 eura

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".