Kratka leopard haljinica: Vladimira Palfi u izazovnoj kombinaciji privukla pozornost okupljenih

Potpredsjednica Živog zida odabrala je komad s uzorkom kojeg trendseterice obožavaju
Vidi originalni članak

Na predstavljanje programa Živog zida Vladimira Palfi pojavila se u kombinaciji kojom je plijenila pozornost svih okupljenih.

Potpredsjednica Živog zida odabrala je vrlo kratku haljinu popularnog leopard uzorka koju je u struku stegnula crvenom mašnom. Kombinaciju je zaokružila crnim salonkama, dok je s make upom bila jednostavna i odabrala prirodan look. 

Inače, Palfi je pokazala kako jako dobro zna što je in ove sezone - komadi s leopard uzorkom hit su među trendsetericama, a ovaj upečatljiv print možemo pronaći na svemu, od cipela i torbica, preko sakoa i haljina pa do upečatljivih hlača. S druge strane, Ivan Vilibor Sinčić držao se klasike pa je sivo odijelo spojio s crnom košuljom. 

 

Stil Kolinde Grabar Kitarović u zadnje je vrijeme prilično napredovao... Kako se vama čini?

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".