Kraljičino izdanje kojim se možete inspirirati svaki dan: Od torbe i sandala poput Letizijinih trendseterice se ljeti ne odvajaju

Za ovu je prigodu odabrala bijelu suknju midi dužine čiji je uzorak "odgovarao" boji majice, a kombinacija maslinaste zelene i bijele odlično je naglasila preplanulu put.
Vidi originalni članak

Stil kraljice Letizije neiscrpan je izvor inspiracije. Bilo da je riječ o svečanim, formalnim ili dnevnim prigodama, španjolska kraljica ima odlične modne ideje kojima se mnogi rado inspiriraju. Ovih je dana pokazala još jedan nepogrešiv stajling koji može poslužiti kao inspiracija u ljetnom odijevanju. 

Kraljica s obitelji odmor provodi tradicionalno na Mallorci, u ljetnoj kraljevskoj rezidenciji, a jedna od prvih "stanica" na odmoru bio je samostan Valldemossa kojeg su kraljica Letizia i princ Felipe VI. obišli u društvu kćeri, princeza Sofije i Leonor. 

Za ovu je prigodu odabrala bijelu suknju midi dužine čiji je uzorak "odgovarao" boji majice, a kombinacija maslinaste zelene i bijele odlično je naglasila preplanulu put. Suknju potpisuje dizajner Pablo Erroz, a uparila ih je s espadrilama brenda Espardenyes Torres i cekerom sa smeđom kopčom.

Espadrile su čest kraljičin izbor, no umjesto ravnih kakve je nosila ovom prigodom, najčešće bira model s punom petom. Ovog je puta išla na potpunu udobnost, no odabrala model koji će kombinaciji dati chic prizvuk. Kao i espadrile, i ceker je modni dodatak od kojeg se mnoge trendseterice ljeti ne odvajaju. Kraljica Leticia odabrala je model Zahara španjolskog brenda Whittelily čija je cijena 40 eura. 

 

Torba, sandale ili genijalan kombinezon: Teško je reći što je bolje u izdanju koje krade pozornost

Već je nose poznate djevojke: Cool frizura za koju morate znati ove jeseni ako razmišljate o promjeni

Tenisice su pravi modni hit već godinama, a odličan su spoj s lepršavom haljinom i efektnom torbom

Istaknula se na špici: 'Htjela sam izgledati malo drugačije. Ovaj put nosim sve vintage i second hand'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".