Kraljica stila! Meghan Markle proglašena je najvećom modnom influencericom u 2019. godini

Iza sebe je ostavila Kylie Jenner i Cardi B
Vidi originalni članak

Vojvotkinja od Sussexa popela se na vrh Lystove ljestvice najbolje odjevenih žena i tako s trona svrgnula Kylie Jenner. 

Godišnje modno izvješće koje analizira podatke sakupljane tijekom godine kako bi se detektirali trendovi sezone otkrilo je da je 38-godišnja Meghan u samom vrhu kada je riječ o odijevanju. Govoreći o Meghaninom stilu - svi ga žele iskopirati, o čemu svjedoči i činjenica da je zabilježen porast od 216 posto u pretraživanju odjevnih komada sličnih njenima. 

Svjetska modna platforma Lyst prikupljala je podatke o ovogodišnjim trendovima uključivši pritom analizu prodaje, preglede stranica, spominjanje na društvenim mrežama i zastupljenost u svjetskim medijima kako bi otkrili najveće ovogodišnje trendove. Meghan Markle je na prvom mjestu, a slijede je Timothee Chalamet i Zendaya.

Kate Middleton nije se pojavila u prvih 10 od 2017., a ove je godine 11. na ljestvici. 

   

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".