Kraljica Rania zablistala u ležernom izdanju, a nosi Prada sandale koje trendseterice obožavaju

Posljednja fotografija kraljice Ranie oduševila je mnoge zbog njezinog ležernog, ali chic stila.
Vidi originalni članak

Otkako je njezin suprug, Abdullah II, postao kralj Jordana 1999., kraljica Rania postala je poznata diljem svijeta. Kraljica je najpoznatija po svom zalaganju za javno zdravstvo i obrazovanje, kao i po svom odličnom stilu koji često prati trendove. 

Tijekom godina, Rania je dokazala da je njezin ukus besprijekoran. Ona ima sklonost monokromatskom izgledu i šarenim bojama, ali također zna svoj put oko neutralnih boja te klasičnih komada.

Kraljica Rania i kralj Abdullah II. proveli su ovogodišnji ljetni odmor u društvu svoje dvoje najmlađe djece, 22-godišnje princeze Salme i 18-godišnjeg princa Hashema, a fotografije s odmora često su dijelili na svojim društvenim mrežama. Posljednja fotografija kraljice Ranie oduševila je mnoge zbog njezinog ležernog, ali chic stila.

Naime, nosila je dugačku crnu haljinu i bomber jaknu modne kuće Louis Vuitton s kratkim rukavima, a na nogama je imala sandale s potpisom Prade. Radi se o popularnom modelu ‘dad sandals’, koje su posljednje dvije sezone iznimno popularne među trendsetericama.

‘Dad sandale’, nekada smatrane oličenjem nepopularnih i nimalo cool obuće, iznenađujuće su se vratile u svijet mode. Ove udobne i praktične sandale, često su karakterizirane svojim zdepastim potplatima, čičak trakama i sveukupnom ležernom estetikom.

Ipak, kraljicu Raniu navikli smo vidjeti je u vrlo elegantnim štiklama, pogotovo u omiljenim salonkama pa je odabir sandala s gumenim potplatima te remenjem od najlona i kože bio pravo iznenađenje.

Simona je preboljela rak dojke pa pokrenula brend zbog kojeg žene nakon mastektomije imaju pristup lijepim grudnjacima
Olja Vori prošetala izvrstan razigran stajling: Raskošnu ljubičastu suknju uparila uz efektan mini topić
Zgodna dama u ležernoj crno-bijeloj kombinaciji kao stvorenoj za ljeto, a kombinira ju uz cipele koje su hit već nekoliko sezona

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".