Kraljica Letizia zasjala u elegantnoj plavoj haljini s detaljem mašne oko struka

Jedan klasik iz svijeta cipela odabrala je i sama kraljica pa se odlučila tamnoplave salonke
Vidi originalni članak

Kralj Felipe i kraljica Letizia prisustvovali su dodijeli diploma za diplomatski zbor u  palači Zarzuela u Madridu. Kraljica, čiji je odličan smisao za odijevanje uvijek pod modnim povećalom, i ovog je puta odabrala kombinaciju koja ne prolazi nezamijećeno. 

Izgledala je nevjerojatno u chic tamnoplavoj gala haljini do poda, a elegantan model sadržavao je okrugle gumbe, remen na sredini i dizajn s v-izrezom. Remen je zavezala u chic mašnu koja je dodatno istaknula njezin struk, a upravo su detalji mašna jako popularni zahvaljujući coquette estetici.

Jedan klasik iz svijeta cipela odabrala je i sama kraljica pa se odlučila tamnoplave salonke. Salonke au svevremenske - nosive godinama, ne izlaze iz mode i pristaju uz sve u garderobi pa ne čudi što su modni klasik. Uz to, kažu kako imaju moć i vizualno produljiti figuru. 

Izgled je upotpunila nakitom od svjetlucavog srebra i safira koji se sastoji od ogrlice, narukvice i zapanjujućih naušnica. Za šminku, odlučila se za jednostavnost pa stavila samo sjenilo boje breskve i ružičasti sjajni ruži.

Kraljica je dokazala svoju prizemljenost kada je kleknula i pokupila svoju otpalu dijamantnu narukvicu usred ceremonije, odlučna da ne prekida postupak. Dovršila je gracioznu akciju s toplim osmijehom prije nego što je ustala i povratila svoju pribranost. 

U jednom trenutku tijekom dana, viđena je kako se poigrava s kopčom narukvice, možda pokušavajući je natjerati da ostane na mjestu kako ne bi ponovno pala. Letizia je ponovno sastavila narukvicu bez ičije pomoći i nastavila kroz dan bez ikakvih problema.

Kosu je uvrnula u lagane valove koji su bili stilizirani s razdjeljkom sa strane. U kralj Felipe izgledao je elegantno u crnom sakou, prsluku i prugastim sivim hlačama. Izgled je upotpunio prikladnom tamnoplavom kravatom i parom crnih kožnih mokasinki.

Divna Anđela u najtrendi kaputu sezone: 'Ako ne nosim crno, onda su to pastelne boje'
Čizme kakve nosi zgodna studentica hit su već godinama, a nećete pogriješiti ni ako ih i ove zime dodajte u outfite
Manikerka slavnih osoba otkrila kako napraviti savršenu francusku manikuru u nekoliko koraka

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".