Kraljica Letizia zasjala je u lepršavoj ružičastoj haljini koja je suptilno prekrivena cvjetnim laticama

Letizia je za ručak u čast dobitnika nagrade Miguel de Cervantes 2023. odabrala prekrasnu haljinu u puderasto ružičastoj nijansi.
Vidi originalni članak

Kraljica Letizia napravila je kontrast moru crnih odijela koje je nosila u posljednje vrijeme s ružičastom haljinom s nježnim detaljem latica.

Kraljica je sa suprugom španjolskim kraljem Felipeom VI. bila domaćin službenog ručka u čast dobitnika nagrade Miguel de Cervantes 2023., najprestižnije nagrade u književnosti na španjolskom jeziku, u Kraljevskoj palači u Madridu. Letizia je za tu priliku odabrala prekrasnu haljinu u puderasto ružičastoj nijansi.

Haljina je imala strukturirana ramena, duge rukave i lepršavu suknju s blagim naborima koji su se spuštali ispod koljena. Na desnom ramenu i struku stapale su se dvije nježne cvjetne aplikacije u prozirnim slojevima, dodajući komadu suptilan dašak romantike. Drugo cvijeće ukrašavalo je suknju.

Letizia je haljinu nosila jednostavno uz bež slingback cipele na špic i zlatnim nakitom. Kao i uvijek, elegantna kraljica uskladila je šminku s odjevnom kombinacijom, ovoga puta odlučivši se za rumenilo i sjenu u boji bobičastog voća te sjajne ružičaste usne. Svoju smeđu kosu nosila je u uglađenu dugu, uvijenu frizuru.

Prvi put u povijesti: Kate Middleton dobila je počasnu titulu od kralja Charlesa
Studentica savršeno isfurala spoj bermuda i kaubojki: 'Pratim trendove i nikad ne reci nikad filozofiju'
Zgodnoj brineti odlično pristaje pripijena haljina u jednoj od klasičnih boja proljetne sezone

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".