Kraljica Letizia zabljesnula u ljubičastom odijelu, a kćeri Leonor i Sofia odlučile se za chic haljine

Španjolska kraljica poznata je po besprijekornom stilu, a čini se kako su ga naslijedile i njezine kćeri
Vidi originalni članak

Kazalište Campoamor u Oviedu, u Španjolskoj, ponovno je zauzelo središnju pozornicu jer je ugostilo prestižnu ceremoniju dodjele nagrada Princeza od Asturije 2023. Ovogodišnji događaj krasio je impresivan niz laureata, uključujući Meryl Streep, nagrađenu nagradom princeze od Asturije za umjetnost, uz druge uspješne pojedince i organizacije koji su ostavili neizbrisiv trag u svojim područjima.

Naime, princeza Leonor, koja postaje istaknuta figura u španjolskoj kraljevskoj obitelji, uljepšala je gala svečanost u prekrasnoj plavoj haljini, simboličnom naklonu boji Asturije. Njezina elegancija i gracioznost blistale su dok je predstavljala svoju zemlju na ovoj prestižnoj prigodi. S druge strane, kraljica Letizia i Infanta Sofía odlučile su se za minimalistički crno-bijeli dizajn, pokazujući svoje stilske preferencije.

Značajan aspekt događaja bila je demonstracija izrazitih modnih ukusa članova kraljevske obitelji. Princeza Leonor i kraljica Letizia imale su zajedničku nit, ali u potpuno različitim oblicima.

Prije same gala večere, princeza Leonor nosila je chic haljinu-košulju s printom Javiera Simorre, stegnutu u struku, dok je kraljica Letizia odabrala odijelo s hlačama ljubičastih tonova. Komplet je uparila s bluzom boje ljuske jajeta te jednostavnim srebrnim naušnicama s dijamantnim nitnama i nude slingback cipelama.

Infanta Sofía, koja se vratila sa studija u Walesu, oduševila je svojim trenutnim stilom, odmakom od njezinog prijašnjeg dječjeg izgleda. Odlučila se za moderan, dvodijelni Sandrov outfit od bijelog tvida.

Studentici super stoje traperice koje su u prošloj godini bile među najpopularnijima, a hit su i dalje
'Ništa od robe ne bacam, moda se ponavlja. Radije kupujem skupo i kvalitetno jer treba uložiti u garderobu'
Zvijezde nove Dive Style su hrabre žene: Život je toliko prekrasan da se za njega vrijedi boriti!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".