Kraljica Letizia zablistala u sofisticiranom Paco Rabbane odijelu od baršuna s kristalnim detaljima

Kraljica Letizia odisala je elegancijom u crnom baršunastom odijelu koje je uparila s klasičnim komadima.
Vidi originalni članak

U četvrtak navečer kralj Felipe VI. i kraljica Letizia predvodili su završni koncert španjolskog predsjedanja Vijećem Europske unije u National Music Auditoriumu u Madridu. Kraljica Letizia odisala je elegancijom u crnom baršunastom odijelu koje je uparila s klasičnim komadima.

Skrojeno odijelo s potpisom Paco Rabanne sadržavao je satenske detalje i kristalne gumbe, a kombinirala ga je uz kristalne naušnice koje su pristajale uz njezinu odjeću. Dodala je Magrit 'Mary' clutch torbicu u crnoj boji te crne salonke od brušene kože s potpisom Nine Ricci. 

Kako bi se slagala sa svojim zadivljujućim odijelom, kraljica Letizia odlučila se za elegantnu podignutu frizuru, smokey eyes šminku i nude usne plus dašak bronce.

Hlače od baršuna i ljubičasta jakna izgledaju baš cool kada se nose kao što to radi simpatična Ana
Agent za nekretnine sjajno spaja klasiku i trendove: 'Volim nositi boje koje mnogi ne nose, primjerice bijel i rozu'
Biologique Recherche slavi 50 godina losiona P50

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".